کد خبر:۴۴۵۵۷۴

مستند «سي وسه سال سكوت» در دانشگاه ياسوج اكران مي‌شود

مسئول فرهنگي انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه ياسوج از اكران مستند «سي و سه سال سكوت» در اين دانشگاه خبر داد.

يونس نصيرنيا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجو در ياسوج، زبان هنر را يكي از پوياترين زبان ها براي انتقال مفاهيم دانست و گفت: براي ترويج فرهنگ و ارزش هاي ديني و انقلابي بايد به اين سلاح مجهز شويم و از آن در بيان سخن هايمان بهره ببريم.


وي افزود: انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه ياسوج، به اين منظور در نظر دارد به مناسبت هاي مختلف از اين ابزار استفاده کند.


مسئول فرهنگي انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه ياسوج، فيلم و مستند را از مهم ترين ابزار هنري روز به شمار آورد و گفت: رسانه فيلم امروز به عنوان يك زبان بين المللي مطرح مي باشد كه هر تفكري كه مي خواهد خود را به جهان عرضه كند بايد مجهز به اين رسانه باشد.


نصيرنيا به برنامه هاي فرهنگي انجمن اسلامي اشاره كرد و گفت: پخش فيلم هاي روز يكي از مهم ترين برنامه هاي اين تشكل دانشجويي دانشگاه ياسوج است كه براي گام نخست در هفته نخست دانشگاه اقدام به اكران مستند سي و سه سال سكوت در دانشگاه کرده ايم.


وي افزود: اين مستند شرح حال يكي از جانبازان دوران دفاع مقدس است كه به آلمان مهاجرت كرد و پس از سي و سه سال حاضر به شكستن سكوت خود مي شود.


اين فعال دانشجويي خاطرنشان کرد: اين مستند عصر روز سه شنبه در سالن اجتماعات شهيد چمران دانشكده علوم پايه اكران مي شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار