کد خبر:۴۴۵۸۴۱
مدیرکل شاهد و ایثارگر دانشگاه شهیدچمران خبر داد

انتخاب اساتید مشاور برای دانشجویان دوره کارشناسی ارشد عضو ستاد شاهد و ایثارگر

مدیرکل شاهد و ایثارگر دانشگاه شهیدچمران گفت: برای ارتقای فرهنگی و آموزشی دانشجویان دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه، از اساتید مجرب و متعهد به عنوان استاد مشاور استفاده می‌شود.

سید ابراهیم موسوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اهواز، بیان داشت: ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز بیش از ۷۰۰ دانشجو را تحت پوشش دارد و خدمات فرهنگی و آموزشی را به این دانشجویان ارائه می دهد.

 

وی درباره نحوه عضویت دانشجویان شاهد و ایثارگر در این ستاد افزود: دانشجویان ورودی جدید با داشتن مدارک مورد نیاز برای تشکیل پرونده به این اداره در ساختمان مرکزی دانشگاه شهید چمران اهواز مراجعه کنند.

 

مدیرکل شاهد و ایثارگر دانشگاه شهیدچمران گفت: در سال تحصیلی جدید برای دانشجویان عضو ستاد، از اساتید مشاور در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد استفاده می شود.

 

موسوی بیان کرد: این ستاد آمادگی هر نوع کمکی برای اسکان و مشکلات آموزشی دانشجویان عضو ستاد را دارد؛ اما حتما باید دانشجویان عضو ستاد باشند.

 

وی گفت: برای دانشجویان عضو ستاد که شبانه هستند، بنیاد تخفیف های شهریه در نظر گرفتند که می توانند استفاده کنند.

 

مدیرکل شاهد و ایثارگر دانشگاه شهیدچمران تصریح کرد:‌این ستاد هفته چهارم مهرماه جلسه معارفه برای دانشجویان شاهد و ایثارگر ورودی جدید برگزار می کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار