کد خبر:۴۴۶۰۲۷
کارشناس مسائل خاورمیانه:

آمریکا بعد از برجام طراحی‌های خود را برای نفوذ ایران اجرا می‌کند

کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: آمریکا بعد از برجام، طراحی‌های خود را برای نفوذ ایران اجرا می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزرای دانشجو  از رشت، رضا سراج امروز در همایش استکبار سیتزی که به همت کارگروه بصیرت و استکبا رستیزی ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس استان گیلان و به مناسبت هفته دفاع مقدس در دانشگاه آزاد رشت برگزار شد، گفت: اوباما با در پیش گرفتن دو سناریو تحذیر و اقناع و تعامل با ایران  یک طرح پنج مرحله ای را شروع به طراحی کرده است که ظرف 10 سال باید به اهداف غایی خودش برسد و این طرح از سال 89  عملیاتی شده است.

 

وی افزود: مرحله اول این طرح اجرای تحریم های هوشمند و تغییر نگرش مردم بود که اعلام کردند تغییر نگرش مردم را نشانه گرفته ایم.

 

کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: بعد از اجرای این طرح معیشت مردم دچار مشکل شد و بی تعادلی روانی در اقتصاد و بازار و سوء تدبیر های دولت دهم باعث تغییر نگرش مردم شد.

 

سراج تصریح کرد: طرح هایی بعدی آمریکا بعد از برجام تعیین کننده است و می خواهد که برای نفوذ با ایران طرح های خود را اجرایی کند.

 

وی با بیان این که ترتیبات امنیتی در حال تغییر است، گفت: آمریکا و برخی کشورهای اروپایی در قطب، حامی تروریسم قرار دارند و می‌خواهند با نفوذ به ایران برگردند  و تسلط خود را بر منطقه انجام دهند.

 

رئیس دانشگاه پیامبر (ص) افزود: آمریکا می‌خواهد خطوطی ترسیم شود  که ما از آن خطوط عبور نکنیم و علاوه بر آن در آن خطوط و چار چوب رفتار کنیم.

 

سراج گفت: قطعنامه 2231 حلقه ای از اجرای سومین مرحله از طرح های آمریکاست که به ما می‌گوید موشک های بالستیک شما تحریم است و نباید فعالیتی در این زمینه داشته باشیم و چون تحریم تسلیحاتی هستید، نمی‌توانید صادرات تسلیحاتی داشته باشید و اگر شهرهای مذهبی جهان اسلام مورد حمله قرار گیرند، نباید فشنگی به برادران مسلمان کمک کنیم؛ بلکه باید از سازمان ملل اجازه بگیریم..

 

وی افزود: در این قطعنامه می‌پذیریم که نظارت و بازرسی از ما به عمل آید و بازگشت پذیری تحریم ها را می‌پذیریم.

 

رئیس دانشگاه پیامبر (ص) تصریح کرد: در توافق ها مرحله لغو که انجام نشد، مرحله تعلیق هم انجام نشد، اگر می‌شد نباید بازگشت پذیری داشته باشد.

 

سراج بیان داشت: خطوط اصلی طراحی مرحله سوم برای تحذیر و اقتاع چهار تاست که باید آنها را بپذیریم و این گزارش در سابان مستند است.

 

وی افزود: پذیرش قطعنامه 2231 یعنی پشت پا زدن به سند چشم انداز خودمان در اضلاع چهارگانه تحذیر و اقتاع که ایران باید بپذیرد، کشور هسته ای نباشد.

 

کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: در برجام اجازه غنی سازی داده شده است نه حق غنی سازی، ما برای کشور هسته ای شدن طبق توافق آشکار و پنهان باید 15 سال صبر کنیم در حالی که تکنولوژی هسته ای ما مستهلک می‌شود.

 

سراج افزود: اگر ایران بپذیرد در تغییر مهندسی منطقه دخالتی نداشته باشد، یعنی اسرائیل غاصب می‌تواند امیدوار باشد که به ژئوپولتیک منطقه ورود داشته باشد و این مقدمه ای است برای به رسمیت شناختن غده سرطانی اسرائیل.

 

وی گفت: وقتی ریل گذاری های آمریکایی ها را بپذیریم، آنها مرحله به مرحله جلو می‌روند و این تعامل امنیت ملی ما را دچار مخاطره می‌کند.

 

رئیس دانشگاه پیامبر (ص)گفت: اولین نفوذ بلند پایه آمریکا در دولت موقت بازرگان بود که تسخیر لانه جاسوسی این جریان را در هم پیچید و مقابل ضربات بعدی آمریکا گرفته شد.

 

سراج خاطرنشان کرد: پس از آن منتظری به عنوان هدف بلند پایه انتخاب شد که حضرت امام با اعتبار خودش از این نفوذ برخورد کرد که اگر نمی کرد کس دیگری نمی‌توانست.

 

وی افزود: هدف بلند پایه هاشمی در دولت سازندگی و مسئله بازسازی جمعی از تکنو کرات های دوران شاه در سازمان برنامه و بودجه اولویت های برنامه توسعه اول و جهت آن را تعیین کرد.

 

کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: استراتژی اقتصادی بر همه چیز و ورود هاشمی به مسیری که دیگر بازگشتی برای آن نبود، هزینه های زندگی را برای ملت ایران سخت کرد.

 

سراج گفت: حلقه نفوذ هاشمی پیشنهاد داد که توامیرکبیر زمان هستی و باید بمانی و کنار نروی و رهبری برود قم و درس خارج بدهد و هاشمی این استثنای تاریخ در کشور اداره کننده همه چیز باشد.

 

وی گفت: در ادامه این حلقه ها،  حلقه تئوریک دیگری طراحی شد با پشتوانه بنیاد ما سونی کیان در آمریکا که در ایران نیز  بعنوان حلقه کیان با طرح جامعه مدنی ولایت فقیه را به کاریزما تشبیه کرد که این کاریزما جامعه پوپو لیستی درست می‌کند که منجر به خودکامگی می‌شود.

 

کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: آن ها می خواستند در مجلس ششم براندازی قانونی انجام دهند و مسیر تعیین شده کشور را به سمت حاکمیت دوگانه سوق دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار