کد خبر:۴۴۶۵۸۳

جشنواره‌ خرید و فروش کتاب‌های دست دوم در دانشگاه شریف

دانشگاه صنعتی شریف به عنوان پیشرو در اجرای طرح‌های فرهنگی برای چهارمین سال متوالی اقدام به برگزاری نمایشگاه دانشجویی خرید و فروش کتاب دست دوم در دانشگاه نموده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اهمیت توجه به محیط زیست و هزینه بالای کتاب باعث شده است تا در تمام دنیا نمایشگاه‌هایی برای ایجاد فرصت خرید و فروش کتاب‌های بیش از نیاز فراهم آید. کشور ایران به دلیل کمبود چوب و کاغذ و به عنوان یکی از بزرگترین وارد کننده‌های کاغذ در دنیا بیش از دیگران به چنین طرح‌هایی نیاز دارد.


بر همین اساس، دانشگاه صنعتی شریف به عنوان پیشرو در اجرای طرح‌های فرهنگی برای چهارمین سال متوالی اقدام به برگزاری نمایشگاه دانشجویی خرید و فروش کتاب دست دوم در دانشگاه نموده است. در سه سال گذشته این نمایشگاه ویژه دانشجویان دانشگاه برگزار گردید و امسال برای نخستین بار امکان مراجعه همه علاقه‌مندان به این نمایشگاه فراهم گردیده است.


بنا بر این گزارش؛ در این نمایشگاه که با همت معاونت دانشجویی و همکاری گروه بازای برگزار می‌گردد، افراد متقاضی کتاب‌های خود را برای فروش در اختیار نمایشگاه قرار داده و در پایان نمایشگاه کتاب‌های خود را تحویل خواهند گرفت. پول کتاب‌های فروش رفته بعد از کسر کارمزد به ایشان عودت داده خواهد شد.


علاقه‌مندان می‌تواند به جای فروش کتاب‌هایشان، کتاب‌های خود را به یکی از گروه‌های یاریگران، فردای سبز یا محیط زیست دانشگاه صنعتی شریف تحویل دهند.


گفتنی‌ست؛ در سه سال گذشته ده‌ها میلیون تومان کتاب بین دانشجویان در این نمایشگاه رد و بدل گردیده است که از نظر اقتصادی صرفه جویی قابل توجهی را به دنبال داشته است. گروه دانشجویی بازای تحت حمایت شبکه تلاش ماندگار متشکل از چندین دانشجوی دانشگاه شریف می‌باشد که تلاش کرده‌اند این نمایشگاه را در طی چند سال گذشته برپا نگاه دارند.


خاطرنشان می‌شود؛ این جشنواره از ا 8 مهرماه آغاز گردیده و تا 25 مهرماه ادامه خواهد داشت.

 

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به نشانی اینترنتی Bazay.ir مراجعه نمایید.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار