آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۶۶۱۳
رئیس مرکز پیشگیری سرطان نسترن خبر داد

تحقیق و پژوهش بر روی انار برای ساخت داروهای آنتی اکسیدان

رئیس مرکز پیشگیری سرطان نسترن گفت: در زمینه تهیه دارو‌های آنتی اکسیدان نیز پژوهش‌هایی انجام داده‌ایم و هم اکنون در این مرکز روی انار برای ساخت دارو که منبع غنی آنتی اکسیدان است در حال تحقیق و پژوهش هستیم.

محمد تقی میر محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، بحث پیشگیری از بروز سرطان را از اهداف عمده مرکز نسترن عنوان کرد و گفت: در این راستا دو اقدام فرهنگسازی و تولید داروی ضد سرطان را در اولویت کاری خود قرار داده‌ایم.

 

وی افزود: در راستای فرهنگسازی سعی ما بر آن بوده که تغذیه صحیح، ورزش و در نهایت تغییر سبک زندگی را به مردم اطلاع رسانی و در جامعه نهادینه کنیم.

 

رئیس مرکز پیشگیری سرطان نسترن تصریح کرد: در زمینه تهیه دارو‌های آنتی اکسیدان نیز پژوهش‌هایی انجام داده ایم و هم اکنون در مرکز پیشگیری سرطان نسترن روی انار برای ساخت دارو که منبع غنی آنتی اکسیدان است، در حال تحقیق و پژوهش هستیم.

 

میر محمدی با اشاره به سونامی سرطان در کشور بیان داشت: چنانچه عواملی چون استرس، آلودگی هوا و مواردی که امکان ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد کاهش یابد و مردم به سمت ورزش و تغذیه مناسب روی آورند، می‌توان از بروز سرطان تا حد قابل توجهی پیشگیری کرد.

 

وی برگزاری چنین همایش‌هایی را در رسیدن به اهداف در راستای پیشگیری از بروز سرطان موثر دانست و بیان داشت: در این همایش از حضور اساتید و مهمان‌هایی از کشور‌هایی خارجی نظیر؛ کانادا، امریکا، استرالیا، آلمان، پاکستان، مالزی و سوئیس و نیز اساتید برجسته ایرانی از دانشگاه‌های فردوسی و شهید بهشتی بهرمند شدیم.

 

رئیس مرکز پیشگیری سرطان نسترن با بیان اینکه این همایش برای اولین در کشور برگزار شده است، به استمرار برگزاری آن بطور سالیانه اشاره کرد و گفت: بنا داریم با برگزاری این همایش و دعوت از اساتید برجسته کشور‌های خارجی به تبادل اطلاعات بپردازیم و از این طریق از تکنولوژی روز دنیا استفاده کنیم.

 

میر محمدی در پایان به برگزاری پنج کارگاه آموزشی با حضور اساتید برتر خارجی و داخلی در این همایش اشاره کرد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار