به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، ایاضی امروز در اولین همایش ملی تجلیل از خیرین سلامت کشور در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه واقعیت ها حاکی از این است که کشور به سوی میانسالی و سالمندی حرکت می کند، گفت: مشکلات ما در حوزه سلامت و درمان به دلیل حرکت ایران اسلامی به سمت جامعه سالمند می باشد.
وی افزود: در سال 56 در تهران تنها 26 نفر به بیماری MS مبتلا بودند؛ اما امروز در ایران حدود 60 هزار بیمار MS وجود دارد که این آمار نیز در حال افزایش می باشد.
قائم مقام وزیر بهداشت در امور مشارکت های مردمی به ۳۵۰ هزار بیمار سرطانی در کشور اشاره کرد و گفت: در هر سال قریب به 90 هزار بیمار سرطانی در کشور به آمار بیماران سرطانی افزوده می شوند که این نشان می دهد سبک زندگی مردم در بحث تغذیه مسیر درستی را دنبال نمی کند.
ایاضی تغییر در سبک زندگی مردم را خواستار شد و افزود: ما باید به جای ایجاد بیمارستان در زیرساخت های فرهنگی کشور تغییرات و تحولات اساسی ایجاد کنیم و به جای ساخت بیمارستان مخصوص بیماران سرطانی از افزایش بیماران سرطانی جلوگیری کنیم.
وی ایجاد مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت را در ساخت مراکز بیماری و بیمارستانی ارجح دانست و متذکر شد: باید قبل از ساختن بیمارستان ها و مراکز درمانی مراکز بهداشت، خانه های بهداشت و پایگاه های انتقال خون ساخته شود تا پیشگیری بر درمان اولویت پیدا کند.
قائم مقام وزیر بهداشت در امور مشارکت های مردمی مردم را نسبت به سلامت خود مسئول دانست و افزود: مردم باید به فکر سلامت خود و خانواده شان باشند و مانع از بیمار شدن و ابتلا به بیماری های سخت مانند سرطان و MS شوند.
ایاضی اولویت بخشی در ساخت مراکز درمانی در میان خیرین را اشتباه دانست و تصریح کرد: باید خیرین در زمینه هایی که متعلق به دانشگاه علوم پزشکی می باشد و مورد حمایت مالیاتی دولت قرار دارد خانه های بهداشتی بسازند تا مردم را در پیشگیری از ابتلا به بیماری یاری رسانند.
وی در پایان به نیمه تمام بودن ساخت 248 بیمارستان در کشور اشاره و یادآور شد: اگر بنا باشد این تعداد بیمارستان با هزینه دولت ساخته شود بیش از 20سال زمان نیاز است که در این حوزه خیرین سلامت می توانند حضور پیدا کرده و به دولت یاری رسانند.