کد خبر:۴۴۷۴۰۴
با اصرار نمایندگان مجلس

لایحه معاهده بین ایران و ژاپن در زمینه انتقال محکومان به حبس به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شد

به جهت اصرار نمایندگان بر مصوبه قبلی خود در خصوص لایحه معاهده بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت ژاپن در زمینه انتقال محکومان به حبس جهت رفع ایراد میان مجلس و شورای نگهبان این لایحه را به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع دادند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از بررسی و تصویب طرح الحاق دو تبصره به ماده 241 لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت لایحه تمدید مهلت اجرای آزمایشی قانون ثبت و اختراعات، طرح های صنعتی و علایم تجاری که گزارش آن را کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در صحن علنی قرائت کرد و یک فوریت این لایحه نیز در جلسه علنی مورخ 24 خرداد 1394 به تصویب نمایندگان رسیده بود را بررسی و تصویب کردند.

 

138 نماینده به این لایحه رای موافق، 12 نماینده رای مخالف و 8 نماینده رای ممتنع دادند.

 

نمایندگان هم چنین لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به پروتکل مورخ 1996 (1375) کنوانسیون پیشگیری از آلودگی دریایی ناشی از تخلیه پسماند و سایر مواد مورخ 1972 (1351) به گونه اصلاح شده در سال های 2006 (1385) و 2009 که از سوی شورای نگهبان به مجلس اعاده شده بود را اصلاح و تصویب کردند.

 

از مجموع 205 نماینده حاضر در صحن علنی 137 نماینده رای موافق، 3 نماینده مخالف و 6 نماینده رای ممتنع دادند.

 

نمایندگان مجلس هم چنین لایحه معاهده بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت ژاپن در زمینه انتقال محکومان به حبس که از سوی شورای نگهبان به مجلس شورای اسلامی اعاده شده بود و این گزارش را کمیسیون قضایی حقوقی مجلس در صحن علنی قرائت کردند بر تصمیم قبلی خود اصرار ورزیدند و برای حل مشکل این لایحه را به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع دادند که از مجموع 205 نماینده حاضر در صحن علنی 111 نماینده به این لایحه رای موافق 23 نماینده مخالف و 21 نماینده رای ممتنع دادند.

 

نمایندگان پس از بررسی لایحه معاهده بین دولت جمهوری اسلامی ایران و ژاپن در زمینه انتقال محکومان به حبس گزارش کمیسیون حقوقی قضایی در مورد طرح حمایت از مالکیت صنعتی ثبت اختراعات، طرح های صنعتی و علایم تجاری که یک فوریت این طرح در جلسه علنی مورخ 6 آذر 1392 به تصویب رسیده است را در دستور کار خود قرار دادند که لاریجانی خطاب به نمایندگان گفت: دولت در این خصوص لایحه ارائه کرده و بهتر است که کمیسیون صنایع نیز در این زمینه ورود کند و با لایحه ای که دولت داده این طرح تلفیق شود و در صحن علنی مطرح چرا که امکان دارد این لایحه با اصل 75 مغایرت داشته باشد و بهتر است این مغایرت برطرف شود.

 

که از مجموع 204 نماینده حاضر در صحن علنی 140 نماینده به این لایحه رای موافق 4 نماینده مخالف و 6 نماینده رای ممتنع دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار