به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدنبی حبیبی، دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در نشست خبری که صبح امروز به مناسبت یازدهمین مجمع عمومی حزب موتلفه اسلامی برگزار شد در خصوص جزئیات یازدهمین مجمع عمومی حزب موتلفه اسلامی گفت: این مجمع هر سه سال یکبار تشکیل می شود و اداره مجمع عمومی حزب به عهده این ستاد است.
حبیبی با بیان اینکه اداره مجمع عمومی حزب موتلفه اسلامی به عهده این ستاد است تاکید کرد: دبیر کل تا به حال هیچ گاه داوطلب عضویت در این ستاد نشده است و ستاد مستقل از دستگاه اجرایی تشکیل می شود.
وی با بیان اینکه مراسم مجمع عمومی شامل مراسم افتتاحیه و مراسم اصلی است تصریح کرد: کارهایی که در این ستاد تشکیل می شود در حقیقت تشکیل دبیرخانه مجمع است که این آئین نامه برگزار کرده است.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه ما در حزب موتلفه یک هیئت موسس داشتیم که به هیئت نظارت تغییر نام یافت تصریح کرد: اگر در فاصله دو مجمع به هر دلیل یک یا چند نفر از اعضای هیئت نظارت به دلایل مختلف از جمله بیماری یا مرگ و میر نباشند این هیئت اشخاصی را به مجمع عمومی پیشنهاد و در صورت رای آوردن جایگزین افراد غایب می شوند.
حبیبی ادامه داد: مهمترین وظیفه مجمع تعیین اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تدوین برنامه های محتوایی مجمع و صدور دعوت نامه برای شرکت کنندگان مجمع می باشد.
وی ادامه داد: اعضای شورای مرکزی شامل نامزدهای شورای مرکزی، دبیران استان ها و شهرستان ها، قائم مقام دبیران استان ها و مسئولان حوزه های سراسر کشور عضو مجمع هستند یعنی از بدنه موتلفه مسئولان یا منتخبین حوزه های حزبی را در مجمع شرکت می دهیم.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: در هر حال مجمع عمومی با شیوه دموکراتیک انتخاب می شود.
حبیبی با بیان اینکه دستوراتی که در جلسه مجمع عمومی مطرح می شود استماع دبیر کل از فعالیت حزب، استماع هیئت نظارت از فعالیت حزب و نقد و بررسی خط مشی دوره گذشته است گفت: اما یک موضوع ثابت در اساسنامه همیشه بدون تغییر است و آن قید مذهبی و ولایت فقیه است که بدون تغییر باقی می ماند.
وی ادامه داد: در هر مجمع شورای مرکزی شعاری برای خود انتخاب می کند و شعار امسال تحت عنوان پیش به سوی مجلس کارآمد دولت کریمه و جامعه نمونه اسلامی است.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به تدوین اساسنامه حزب موتلفه اسلامی در سال 42 گفت: آخرین تغییر در این اساسنامه توسط شهید بهشتی انجام شد و آنچه در جزئیات بدون تغییر این اساسنامه به چشم می خورد ادعای برقراری حکومت اسلامی است.
حبیبی ادامه داد: ما به عنوان مسلمان به دین اسلام و معتقد به مذهب عزیز تشیع به دنبال تشکیل جامعه نمونه هستیم.
یازدهمین مجمع عمومی حزب موتلفه اسلامی 23 مهر ماه برگزار می شود
وی از تشکیل یازدهمین مجمع عمومی حزب موتلفه اسلامی از 23 مهر ماه خبر داد و گفت: این مجمع برای بررسی روند عملکرد حزب موتلفه اسلامی در سه سال اخیر در تاریخ فوق به برگزاری مجمع ذکر شده اقدام می نماید.
در ادامه این نشست خبری حبیبی در پاسخ به سوالی مبنی بر عدم استفاده جوانان در حزب موتلفه اسلامی گفت: بیش از ده سال پیش این سوال برای مسئولان اجرایی حزب مطرح بود که به جوان گرایی بپردازند اما به نظر می رسد امروز این سوال سوالی سوخته است.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: سن قالب اعضای ما بین 40 تا 50 سال بود که با اقدامات صورت گرفته در سال های اخیر این رقم 10 سال کاهش یافت و به رنج سنی 30 تا 40 رسید بنابراین این اتفاق در عضوگیری اعضای جدید نیز رخ داد.
حبیبی توجه به جذب بانوان را از دیگر فاکتورهای مورد توجه حزب موتلفه اسلامی دانست و گفت: در سال 85 تنها 5 درصد از اعضای حزب موتلفه اسلامی را بانوان تشکیل می دادند اما در 10 سال اخیر جذب بانوان بین 30 تا 35 درصد افزایش یافت.
وی فاکتور بعدی را توجه به تحصیلات در بین اعضای حزب موتلفه اسلامی بیان کرد و گفت: در شرایط فعلی از افراد تحصیلکرده بهره بیشتری برده می شود و بیش از 50 درصد حزب موتلفه اسلامی مدرک کارشناسی یا بالاتر دارند.
احمدی نژاد در دوره دوم ریاست جمهوری خود به طور کلی از اصولگرایی تبری جست
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر حمایت اصولگرایان از محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق کشور نیز گفت: احمدی نژاد در دوره دوم ریاست جمهوری خود از اصولگرایی تبری جست و هر گاه وی از این حالت تبری بیرون آید موتلفه فکری برای این موضوع خواهد کرد.
حبیبی در ادامه در خصوص برآورده شدن انتظارات حزب موتلفه اسلامی برای برآورده شدن حداکثری وحدت میان اصولگرایان نیز گفت: ما به دنبال تحقق ائتلاف بین اصولگرایان هستیم و از روند شکل گرفته تا به امروز رضایت خاطر داریم.
وی تصریح کرد: ما تلاش های خود را به صورت بی وفقه ادامه می دهیم تا شورای اصولگرایی با محوریت روحانیت تشکیل شود.
موتلفه اسلامی مجلس کارآمد را مجلسی به دور از حاشیه می داند
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تعریف شما از مجلس کارآمد مطابق نظر حزب موتلفه اسلامی چیست گفت: مجلس کارآمد مجلسی است که در وظایف خود توانمندی حل مشکلات کشور را در داخل و خارج داشته باشد و به جای پرداختن به مطالب حاشیه ای دائما در متن موضوعات باشد.
حبیبی ادامه داد: البته یک موضوع عقیدتی همواره به قوت خود باقی است و آن اینکه مجلس باورهای اعتقادی و ولایی خود را در بالاترین سطح داشته باشد.
وی با بیان اینکه مجموع عملکرد مجلس نهم را مثبت ارزیابی می کنیم گفت: اما این ارزیابی مثبت به معنی عدم وجود اشکال در نحوه عملکرد مجلس نهم نیست.
موتلفه اسلامی در انتخابات پیش روی نامزدی مستقل از سایر اصولگرایان ندارد
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اینکه نمی توان عنوان کرد که اختلاف بین جریان اصولگرایان وجود ندارد ادامه داد: اما از آنجا که شخصا در متن جریان اصولگرایی هستم معتقدم به دلیل شرایط سیاسی که در مسیر انتخابات مجلس دهم وجود دارد اصولگرایی چاره ای جز ائتلاف ندارد و حزب موتلفه اسلامی در انتخابات پیش روی نامزدی مستقل از سایر اصولگرایی معرفی نخواهد کرد.
حبیبی با اشاره به اینکه هر شخصیت اصولگرا به ائتلاف میان اصولگرایان معتقد است تصریح کرد: در شرایط فعلی نمی توان حرفی از تفرق زد و با روحیه پیش آمده امیدواریم هر چه زودتر ائتلافی منسجم ایجاد شود.
وی گریزی به شرایط انتخابات ریاست جمهوری 92 زد و گفت: با شرایط فعلی امیدواری ما برای ائتلاف افزایش یافته است.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در ادامه در خصوص نظرات باهنر دبیر کل جبهه خط امام و رهبری در خصوص فعالیت های حزب موتلفه اسلامی گفت: در مجمع عمومی در خصوص کلیات انتخابات یعنی توصیه به حضور مردم و رقابت سالم بحث هایی خواهیم داشت.
حبیبی در خصوص موضوع ائتلاف بین طیف های مختلف اصولگرایی نیز گفت: ما از ابتدا در خصوص این روند سه جلسه برگزار کردیم و در همان روزهای ابتدایی گزارشی به شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری ارائه دادیم و در ضمن آن تصریح کردیم که ما به عنوان نماینده جبهه پیروان خط امام در این سه تشکل شرکت نکردیم و به عنوان تشکیلات حزبی معتقد بودیم باید بار رایزنی بین طیف های مختلف اصولگرایی گشوده شود.
وی با بیان اینکه علاوه بر گزارش جبهه پیروان خط امام خود بنده نیز گزارشاتی را به آقای باهنر رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری ارائه دادم و بحمد خدا باب مشارکت بین اصولگرایان مختلف در شرایط فعلی باز است و ممنوعیت برای مقالات با سایر شخصیت ها و دستگاه ها نیست و ما معتقدیم این رایزنی ها به تشکیل دو هسته مهم که یکی شورای همگرایی اصولگرایان و دیگری محوریت روحانیت بود منجر شد.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در ادامه در خصوص دیدگاه باهنر در خصوص جبهه پایداری نیز گفت: من در دیدگاه باهنر در خصوص نهاد جبهه پایداری هیچ گاه مخالفتی ندیده ام اما اینکه همه کسانی که منتسب به پایداری هستند آقای باهنر به آنها چک سفید امضا داده باشد خیر چنین نیست.
عملکرد ناطق نوری طوری است که معتقدین به نظام در هر جناح به وی امیدواری داشته باشند
حبیبی با اشاره به حدود و فعالیت سیاسی ناطق نوری اظهار داشت: بنده معتقدم ناطق نوری یک اصولگرای تمام عیار است و مستند من در این اظهارنظر مطالبی است که خود ناطق نوری عنوان کرده تحت این بیان که اگر من را ریز ریز کنند اصولگرایم.
وی ادامه داد: راجع به تمایلات سیاسی بین نظرات ناطق و برخی اصولگرایان یا اصلاح طلبان تفاوت هایی وجود دارد اما سیاست های کلی ناطق نوری این نیست که داخل یک حزب یا جناح خاص باشد.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه ناطق نوری با پایبندی کامل به موازین انقلاب و رهبری در خصوص جناح ها می خواهد طوری عمل کند که معتقدین به نظام در هر جناح به وی امیدواری داشته باشند گفت: این شخص هیچ گاه سر ناسازگاری با هیچ موافق نظام نداشته است و در خصوص فعالیت های جناحی وی نیز استنباط بنده این است که پایبندان واقعی به نظام در هر جناحی باب مراوده با وی را باز می بینند.
حبیبی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه طور ائتلاف اصولگرایان می تواند دو سر اصولگرایانی مانند علی لاریجانی (حزب رهروان ولایت) و حزب پایداری را به هم نزدیک کند نیز گفت: ما در انتخابات مجلس نهم به عنوان موتلفه و جبهه پیروان خط امام با جبهه پایداری رقابت داشتیم اما با توجه به اینکه حدود 40 جلسه اصلی و فرعی با جمعیت ایثارگران و پایداری برگزار کردیم معتقدیم هم در جبهه پایداری و هم در ایثارگران روحیه و دغدغه ائتلاف وجود دارد و از آنجا که شرایط سیاسی دائما در حال تغییر است اما یک مبنای ثابت در روند عملکرد ما وجود دارد و آن پایبندی به انقلاب و ولایت فقیه است که تغییر آن را هیچ اصولگرایی برنمی تابد اما چگونگی ائتلاف با تغییر شرایط تغییر خواهد یافت به هر حال بنده معتقدم مذاکره با ایثارگران و پایداری به نفع اصولگرایی تمام می شود البته منکر اختلاف بین پایداری ها و شخص لاریجانی نیستم زیرا اعتقاد شخصی بنده این است که آقای لاریجانی شخصیتی مستقل است که می تواند تصمیمات خود را اتخاذ کند و شرایط سیاسی فعلی در انتخابات پیش روی با شرایط انتخابات مجلس نهم قابل قیاس نیست.
اصولگرایان در انتخابات پیش روی در صورت عدم دستیابی به ائتلاف باید منتظر شکست باشند
وی ادامه داد: در انتخابات ریاست جمهوری اخیر شرایط با با انتخابات مجلس نهم تفاوت داشت و نتیجه آن نیز عدم راهیابی هیچ یک از اصولگرایان به تصدی ریاست جمهوری دوره یازدهم شد اما در مورد انتخابات 94معتقدم شرایط خطیرتر است و اگر اصولگرایان به ائتلاف نرسند در انتخابات پیش روی باید انتظار شکست داشته باشند.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه خط قرمز ما در انتخابات فتنه و حلقه انحراف است گفت: عده ای در نظام موتلفه و جریان اصولگرایی را قبول ندارند اما به اصل نظام معتقدند از نظر ما فضا باید برای حضور آنها نیز مهیا باشد.
حبیبی در ادامه به اختلافات موجود بین اصلاح طلبان اشاره کرد و گفت: به هر حال اصلاح طلبان نیز دغدغه ائتلاف دارند ضمن اینکه ما در جریان اصولگرایی اصلاح طلبان داخل نظام را رقیب خود می دانیم.
وی گریزی به تغییر بنیادی خانه احزاب زد و گفت: تغییری که در اساسنامه خانه احزاب به وجود آمد سبب شد تا این نهاد از یک تشک کشتی تبدیل به دستگاهی صنفی شود که پابند به موازین نظام بوده و کشور را دچار کشمکش سیاسی نکند.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به ریاست خانه احزاب توسط دکتر غفوری فرد گفت: وی به عنوان نماینده اصولگرایان یک سال به عنوان رئیس خانه احزاب منصوب شد و در اساسنامه مقرر شده است که هر یک از اصولگرایان، اصلاح طلبان و مستقلین سالانه ریاست این نهاد را به عهده داشته باشند.
حبیبی تاکید کرد: اگر قرار باشد خانه احزاب وارد رقابت های سیاسی و انتخاباتی شود به عملکرد این نهاد لطمه وارد خواهد شد.
وی در ادامه این نشست خبری به تشکیل حزب اتحاد ملت ایران اشاره کرد و گفت: خیلی از اعضای حزب منحله مشارکت در حزب اتحاد ملت ایران عضوند این در حالی است برآیند فعالیت حزب مشارکت داخل نظام نبوده است.
اگر رویه حزب اتحاد ملت همان رویه حزب مشارکت باشد تنها تغییر نام صورت گرفته است
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: این حزب پرونده سیاهی در فتنه 88 دارد و همین روند دلیل انحلال حزب مشارکت بود و اگر قرار بر آن باشد که در حزب اتحاد ملت ایران رویه کماکان رویه حزب مشارکت باشد صرفا یک تغییر نام صورت گرفته است.