به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف امور خیریه، معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امورخیریه کشور در آیین افتتاح کنگره ملی امامزادگان با بیان این که بیش از ۲۴۰۰ مرکز فرهنگی قرآنی در امامزادگان کشور ایجاد شده است، گفت: ۸هزار و ۵۱امامزاده و بقعه متبرکه درکشور وجود دارد که پس از فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل امامزادگان و بقاع متبرکه به قطب فرهنگی، حرکتی جدی در این زمینه شروع و چشم انداز تبدیل امامزادگان به قطب فرهنگی بر اساس برنامه ۱۴۰۴ کشور در بخش سخت افزاری و نرم افزاری تهیه شده است.
حجت الاسلام و المسلمین شرفخانی با اشاره به تلاش سازمان اوقاف در این زمینه در دو بعد سخت افزاری و نرم افزاری افزود: در این راستا طرحهای عمرانی در بیش از هزار و ۳۰۰ امامزاده در قالب طرحهای جامع توسعه امامزادگان با هدف ایجاد زیرساختهای لازم آغاز شده، همچنین برنامههای فرهنگی و قرآنی بر اساس نیاز هر منطقه به اجرا گذاشته میشود.
به گفته وی در ۴ سال اخیر یک میلیون و ۲۰۰ حافظ قرآن در راستای تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن درکشور جذب طرح ملی تربیت حافظان قرآن شدهاند.
وی تأکید کرد: راه اندازی کتابخانه فیزیکی و دیجیتال از دیگر اقدامات سازمان اوقاف در این زمینه است.
شرفخانی افزود: همچنین با هدف شخصیت شناسی امامزادگان و نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی از سال ۹۱ کار پژوهشی در این زمینه شروع و برای برگزاری کنگرههای امامزادگان در نقاط مختلف کشور برنامهریزی شده است.
وی افزود: راه اندازی پرتال جامع امامزادگان از دیگر اقدامات سازمان اوقاف برای معرفی این اماکن متبرک به مردم است.
وی با اعلام این که برای شرکت در کنگره امامزادگان با محوریت حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) ۲۶۳ مقاله ارسال شد، گفت: علاوه بر تهیه نرمافزاری درباره این امامزاده مجموعه مقالات برگزیده کنگره هم در قالب کتابی منتشر شده است.