دبیر برگزاری دومین دوره مسابقات کشوری سازههای ماکارونی خبر داد
کد خبر:۴۴۸۴۵۱
کسب مقام سوم مسابقات کشوری عملیات حرارتی توسط دانشجویان دانشگاه تبریز
تیم دانشجویی دانشگاه تبریز در دوازدهمین دوره مسابقات سراسری عملیات حرارتی که در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، عنوان سوم کشوری را کسب کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، تیم دانشجویی دانشگاه تبریز در دوازدهمین دوره مسابقات سراسری عملیات حرارتی که در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، عنوان سوم کشوری را کسب کرد.
در این دوره از رقابت ها 114 تیم در دو بخش آهنی و غیرآهنی به رقابت پرداختند که 52 تیم جواز حضور در مرحله نهایی را به دست آوردند و در نهایت تیم شهید باکری از دانشگاه تبریز عنوان سوم بخش آهنی را به خود اختصاص داد.
در لوح تقدیری که به امضای مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رییس دوازدهمین دوره مسابقات سراسری عملیات حرارتی رسیده، آمده است: حضور دانشجویان سخت کوش و توانمند در عرصه های کار و تلاش از افتخارات ایران همیشه سرافراز است. ضمن سپاس از حضور پرشور و شایسته شما در دوازدهمین دوره مسابقات عملیات حرارتی، این لوح به پاسداشت کسب عنوان سوم در بخش آهنی، تقدیم می گردد. امید است شاهد شکوفایی هر چه بیشتر شما در عرصه های علمی و اخلاقی باشیم.
لازم به ذکر است؛ اعضای تیم شهید باکری دانشگاه تبریز را محمد جواد محمد زهی، علی زارع رضا غفاری و محمد جواد سالک تشکیل می دهند.
مسابقات سراسری عملیات حرارتی هر ساله با شرکت دانشجویان رشته مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه های سراسر کشور تحت نظر اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی مهندسی مواد برگزار می شود که میزبانی این دوره را انجمن علمی دانشکده مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه علم و صنعت ایران برعهده داشت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.