کد خبر:۴۴۸۹۴۰
نشست خبری تشکل‌های دانشجویی-۳

یوسفی:تغییر کلیدواژه خانواده مهمترین استراتژی دشمن علیه ایران

نماینده واحد خواهران جنبش دانشجویی عدالتخواه گفت: دشمن در تلاش است که کلیدواژه اجتماعی ترین نهاد جامعه که همان خانواده است را تغییر دهد که باید به خوبی آن را ریشه یابی و شناسایی کنیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فاطمه یوسفی، نماینده واحد خواهران جنبش دانشجویی عدالتخواه در نشست خبری که صبح امروز در دفتر مرکزی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان برگزار شد با اشاره به سالروز خانواده در روز گذشته در مورد اهمیت خانواده اظهار داشت: اگر جامعه را به عنوان یک پیکر تعریف کنیم خانواده سلول بنیادی در جامعه است و این تعبیر‌‌ همان تعبیر مقام معظم رهبری از خانواده است که ایشان خانواده را همچون سلول‌های بنیادی جامعه می‌دانند.

 


وی ادامه داد: هدف اصلی ازدواج تشکیل خانواده است و تولید نسل و رفع غرایز در مراحل بعدی اهمیت پیدا می‌کند. خانواده مانند نخ تسبیحی است که اگر این نخ نباشد اعضای خانواده از یکدیگر گسسته می‌شوند.

 


نماینده واحد خواهران جنبش دانشجویی عدالتخواه تصریح کرد: مسکن دو بعد دارد یک بعد مادی که منظور‌‌ همان سقف است و یک بعد معنوی که روح آن خانواده است اگر سقفی باشد اما خانواده وجود نداشته باشد انسان به آن بعد روحی و آرامش دست نمی‌یابد.

 


یوسفی تاکید کرد: برخی درصدد القا کردن این مسئله هستند که غرب پیشرفت خود را مرهون فردگرایی و گریز از بنیان خانواده می‌داند این در حالی است که اگر بخواهیم با دقت بیشتری این مسئله را بررسی کنیم به این امر پی می‌بریم که بسیاری از پیشرفت‌هایی که غرب به آن دست یافته زمانی بوده که خانواده در آن نقش پراهمیتی ایفا می‌کرده و دقیقا پس از گسست بنیان خانواده هیچ گونه پیشرفت چشمگیری نداشته است.

 


وی با اشاره به نگاه فمینیسم گرایی به جایگاه زن اظهار داشت: دقیقا افرادی که به صورت تفکیک جنسیتی به جایگاه زن و مرد می‌پردازند فمینیست‌ها بوده و دائما با این شعار درصدد ایجاد اختلاف و فرافکنی هستند؛ این در حالی است که انسان همواره کرامت انسانی را مطرح می‌کند و سپس به جنسیت افراد می‌پردازد.

 


نماینده واحد خواهران جنبش دانشجویی عدالتخواه تصریح کرد: مقام معظم رهبری همواره نقش زن و مرد را در اجتماع با ذکر یک مثال مطرح می‌کند که نقش زن و مرد مانند دو کفه ترازوست که زن با تمام توانایی‌ها و قابلیت‌هایش در یک کفه و مرد نیز با توانایی‌های خود در کفه دیگر این ترازو قرار دارد بنابراین باید گفت برابری زن و مرد همواره در دین مبین اسلام مطرح می‌شود.

 


یوسفی ادامه داد: یکی از بافت‌هایی که در زیر چرخ دنده‌های توسعه غرب له شده خانواده است چرا که آن‌ها با نگاه ابزاری و محول کردن کارهای سنگین و یدی زنان را به بردگی و اسارت خود می‌بردند همین امر موجب می‌شد که دیگر زن رمقی برای حفظ حریم خانواده‌اش نداشته باشد از این رو باید گفت زنان در گذشته دامن سوز طمع سرمایه داران غربی شدند.

 


وی در ادامه اظهار داشت: زمانی که دو قطب مستکبر جهانی برای چپاول منابع کشورهای مستعمره خود به مشکل برخوردند برای پیشبرد بیشتر منافعشان تصمیم گرفتند تا این کشور‌ها را تضعیف کنند.

 


نماینده واحد خواهران جنبش دانشجویی عدالتخواه افزود: بر همین اساس بلوک شرق و غرب در تلاش برای وسیع کردن دایره استعمارات خود بودند این در حالی است که در چنین فضای حضرت امام خمینی بحث تشکیل حکومت اسلامی را مطرح کردند و همین امر برای آن‌ها بسیار سخت و غیرقابل تحمل بود.

 


یوسفی تاکید کرد: دشمن همواره تلاش کرده تا انقلاب اسلامی ایران را زمین بزند و برای این هدف خود از هیچ تلاشی فروگذار نکرده است؛ از جمله اقدامات شوم دشمن باید به کارشکنی‌های آن در ابعاد مختلف سیاسی، فرهنگی، علمی و اقتصادی اشاره کرد.

 


وی ادامه داد: دشمن امروز در تلاش است تا با کارشکنی در بحث اقتصاد کشور به نظام آسیب بزند چرا که بروز هر گونه مسائل و مشکلات اقتصادی در جامعه موجب تضعیف بنیان خانواده می‌شود.

 


نماینده واحد خواهران جنبش دانشجویی عدالتخواه تصریح کرد: این روز‌ها دشمن به دنبال تغییر کلیدواژه‌ها در کشورمان است؛ در حالی که اجتماعی‌ترین نهاد جامعه خانواده است و دشمن درصدد است تا این کلیدواژه را تغییر دهد که باید به خوبی آن را ریشه یابی و شناسایی کنیم.

 


یوسفی در پایان خاطرنشان کرد: برخی خانواده‌ها تصور می‌کنند که باید برای مراقبت از فرزندانشان آن‌ها را در خانه قرنطینه کنند اما این تصور کاملا اشتباه است آن‌ها باید به خوبی تمامی مسائل و مشکلات پیش روی فرزندانشان را مطرح کنند تا از این طریق بتوانند آن‌ها را از آسیب‌های پیش روی برحذر کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار