به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شیراز، حلیمه عنایت، رئیس پژوهشکده مطالعات اجتماعی زنان استان فارس در همایش زنان اعتدال و توسعه که امروز در دانشگاه شیراز برگزار شد، با بیان اینکه اگر قرار است رفاه و آسایش شامل جامعه بشود، باید برای کل افراد باشد، گفت: اگر صحبت از برنامه ریزی و شناسایی است، باید این شناسایی شامل همه اقشار جامعه شود هم مرد هم زن.
وی با اشاره به اینکه هدف توسعه حفاظ سلامت افراد است، خاطرنشان کرد: امروزه سلامت به معنای نقض عضوی در بدن است؛ در صورتی که باید ابعاد روحی، روانی و اجتماعی سلامت را هم درنظر گرفت.
رئیس پژوهشکده مطالعات اجتماعی زنان استان فارس با بیان اینکه در جامعه زمانی که یک زن خطایی مرتکب می شود، همه زنان را با او جمع می بندند، تصریح کرد: از یک طرف زن خود را به نگاه جامعه متصل می بیند و از طرف دیگر تصوری از خود دارد و این دوگانگی باعث بروز یک حس بیزاری از جنس خود در زنان می شود.
عنایت با اشاره به اینکه در جامعه تغییراتی با گذشت زمان به وجود آمده است، اذعان داشت: این تغیرات شامل زنان هم می شود و ما باید واقعیت ها را ببینیم و جایگاه زنان را بشناسیم.
وی با بیان اینکه مشکل جامعه امروز نوع نگرش به زنان است، خاطرنشان کرد: تعریفی از هویت زنان وجود دارد؛ اما با شرایط و تغییرات امروزه همخوانی ندارد، اگر بخواهیم خانواده را به آرامش برسانیم اول باید آرامش زنان را فراهم کنیم.
هادی پژوهش جهرمی، معاون سیاسی امنیتی استاندار فارس در ادامه این همایش با اشاره به مشکلات زنان در جامعه گفت: یک عدم خودباوری در میان بانوان وجود دارد که شاید ناشی از تربیت در خانواده ها و یا عدم برابر جنسیتی باشد.
وی با بیان اینکه عدم خودباوری یک آفت است، خاطر نشان کرد: زنان می توانند خیلی از کارها را انجام دهند اگر بخواهند همانطور که خیلی از بانوان خود باور موانع را کنار زدند و حرکت کردند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار فارس با اشاره به آسایش طلبی در انسان ها، تصریح کرد: اگر به دنبال آسایش و رفاه هستیم باید سهم آیندگان هم حفظ کنیم.
پژوهش با بیان اینکه اعتدال به معنای جلوگیری از مطلق گرایی جنسیتی است، گفت: خودباوری را باید در جامعه ایجاد کنیم و زنان بدانند که می توانند.