کد خبر:۴۴۸۹۷۳

آغاز به کار اولین همایش بین‌المللی اقتصاد در دانشگاه مازندران

اولین همایش بین‌المللی اقتصاد امروز به میزبانی دانشگاه مازندران آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، نورالدین شریفی، دبیر همایش بین المللی اقتصاد امروز در مراسم آغاز به کار اولین همایش بین المللی اقتصاد در جمع خبرنگاران گفت: ششمین همایش دانشجویی ملی اقتصاد ایران به همراه اولین همایش بین‏ المللی اقتصاد و به منظور آشنایی و هم‏ افزایی دانشجویان و بررسی مسائل اقتصادی ایران و جهان، با شرکت استادان، محققین و دانشجویان داخلی و خارجی از صبح امروز در دانشگاه مازندران آغاز به کار کرد.

 

وی نشست‏ های این همایش را در روزهای 18 و 19 مهر 1394 اعلام و افزود: این همایش در دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه مازندران واقع در پردیس این دانشگاه در حال برگزاری است.

 

دبیر ششمین همایش دانشجویی ملی اقتصاد ایران با اشاره به محورهای این همایش گفت: اقتصاد اسلامی، اقتصاد انرژی، اقتصاد بخش عمومی، اقتصاد بین‏ الملل، اقتصاد پولی و نظام مالی، اقتصاد كلان، توسعه اقتصادی، اقتصاد گردشگری، اقتصاد کشاورزی و منابع و موضوعات بین رشته ‏ای و مرزهای جدید از جمله محورهای این همایش بشمار می آید.

 

شریفی در ادامه با اشاره به تعداد مقاله های رسیده به دبیرخانه همایش افزود: در این همایش 300 چکیده مقاله از داخل و خارج کشور وصول شد که از این عداد 300 مقاله انگلیسی و 30 مقاله فارسی و 30 مقاله انگلیسی پذیرش ارایه شفاهی شد.

 

وی با بیان اینکه چهار مقاله انگلیسی و ۸۳ مقاله فارسی پذیرش ارایه پوستر را گرفتند، تصریح کرد:  از 30 مقاله انگلیسی سه مقاله از ایرانیان خارج و ۲۴ مقاله از اتباع ۱۷ کشور بوده است.

 

دبیر ششمین همایش دانشجویی ملی اقتصاد ایران افزود: تمام مقالات فارسی از داخل کشور بوده که از ۳۶ دانشگاه و مرکز علمی کشور دریافت شده است و دانشگاه مازندران با ۴۸ مقاله، دانشگاه تبریز با ۱۵ مقاله و دانشگاه یزد با هشت مقاله به ترتیب در رتبه‌های اول تا سوم قرار دارند.

 

شریفی با بیان اینکه از ۳۰ مقاله پذیرفته شده شفاهی انگلیسی هفت مقاله ارایه می‌شود، گفت: به علت مشکلات اقتصادی و عدم حمایت از نویسندگان و تاخیر در ارسال ویزا از عوامل عدم شرکت صاحبان مقاله بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار