به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اهواز، همایش زن و جامعه با حضو پرشور دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز در دانشکده علوم تربیتی دانشگاه برگزار شد.
این برنامه که به همت انجمن اسلامی دانشجویان برگزار شده بود، روز گذشته با حضور حجت الاسلام شریفینژاد، کارشناس مسائل خانواده آغاز شد.
حجت الاسلام شریفینژاد در ابتدا به حقوق زن و نقش مهم زنان در جامعه اشاره کرد و افزود: نقش مادری یکی از مهمترین نقشها در یک جامعه سالم است.
وی همچنین در ادامه توصیههایی در رابطه با شرایط سخت ازدواج از سوی خانمها و عواقب آن پرداخت و گفت: باید دختران با آگاهی و کسب مهارت وارد بحث تشکیل خانواده شوند.
در ادامه برنامه با الهام چرخنده بازیگر سینما در سالن حاضر شد و به سخنرانی پرداخت.
وی در ابتدا به مسئله دست نوشته که از رهبری دریافت کرده بود، اشاره کرد و افزود: این مسئله باعث تحولی شگرف در مسیر زندگی من شد و امیدوارم صادقانه این مسیر را ادامه دهم.
الهام چرخنده سپس به مسئله حضور در دانشگاهها اشاره کردو گفت: بسیاری از دانشجویان دختر حجاب برتر دارند و خیلیها هم مشتاق هستند؛ اما خجالت میکشند.
وی با اشاره به بداخلاقیها در سینما گفت: بعد از چادری شدن من، خیلی از بازیگران از هم بازی شدن با من انصراف دادند.
این بازیگر در ادامه به مسئله همراهی با تیم ملی فوتبال در جام جهانی برزیل اشاره کرد و بیان کرد: در آن سفر عدهای از هنرمندان بخاطر حضور من از شرکت در این مسافرت انصراف دادند و در نهایت عدهای من را مجاب کردند که از این سفر خودداری کنم.
وی حجاب و چادر را گمشده چند ساله خود گفت و افزود: از اینکه بعد از چند سال دوباره چادری شده است، احساس غرور و افتخار میکند.
چرخنده همچنین درباره دعوت علیرضا افخمی برای بازی بیان داشت: بعد از پیشنهاد آقای افخمی به عنوان نقش اصلی فیلم، تعدادی از بازیگران انصراف خود را از آن پروژه اعلام کردند و همین موجب شد که بنده طی صحبتهایی که با تهیه کننده این فیلم داشتم، تصمیم به کناره گیری از این پروژه گرفتم.
وی گفت: در طول این مدت بسیاری از افراد که با حجاب اسلامی مشکل داشتند، با من به شکل بیاحترامی برخورد کردند.
ما بوجود زنانی مثل شما افتخار میکنیم. هرگز سنگرت را ترک نکن
جامعه متعهد هنری حتما شما را حمایت مینماید.
خواهر عزیز از اینکه دیگران از بازی با شما انصراف می دهند هیچ نگران نباشید و از این موضع ناراحت نباشید. متاسفانه امروز سینمای ایران از جمله سینماهایی است که در سطح دنیا با مشکلات و فسادهایی روبرو است. سینما و تلویزیون ایران به جای اینکه مروج و فرهنگ ملی و مذهبی ما باشد بجای اینکه جهت تحکیم دیانت خانواده های ایرانی تلاش کند بجای اینکه اخلاق اسلامی و سبک زندگی اسلامی را در جامعه نهادینه کند برعکس بداخلاقی های فرهنگی و اجتماعی و دینی را بیشتر نمایان می سازد. به عوان مثال اگر شما شبکه آی فیلم که تابلوی تبلیغاتی ما در منطقه بشمار می آید به هنگام اذان برنامه را قطع نمی کند. آیا به نظر شما این فرهنگ صحیح شیعی است؟