کد خبر:۴۴۹۵۵۸
با حضور مدیرکل کتابخانه‌های عمومی هرمزگان؛

نشست «کتاب‌خوان» در پردیس شهید بهشتی دانشگاه فرهنگیان هرمزگان برگزار شد

نشست کتاب‌خوان با همکاری مدیریت امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان و اداره کل کتابخانه های عمومی استان هرمزگان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بندرعباس، صبح امروز نشست «کتاب‌خوان» با حضور محسن زینلی تختی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان هرمزگان؛ منوچهر ضیایی، سرپرست امور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان هرمزگان و جمعی از کارکنان، اساتید و دانشجویان پردیس‌های شهید بهشتی و فاطمه الزهرا (س) برگزار شد.


زینلی تختی، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ضمن تقدیر از میزبانی دانشگاه فرهنگیان در راستای برگزاری این نشست گفت: پرورش روح و فکر جز با اندیشه و مطالعه میسر نخواهد شد؛ لازمه انتقال مفاهیم درست به دانش آموزان، مطالعه فرا درسی است، چرا که یک معلم علی رغم اینکه ممکن است در یک حوزه خاص و به صورت تخصصی مشغول به تدریس شود، اما آگاهی از علوم دیگر میتواند تدریس را برای وی تسهیل کند.


وی با تأکید بر اختصاص بخشی از درآمد خانوارها و به خصوص جامعه فرهنگیان به مقوله خرید کتاب افزود: تغذیه فکر و روح نیز بخشی از ملزومات زندگی ماست که اگرچه با گسترش رسانه های مجازی بخشی از هزینه های خانوارها برای تأمین منابع مطالعاتی مورد نیازشان مرتفع شده، اما هنوز هم می توان گفت که کتاب و کتابخوانی از ضروریات است و باید برای آن هزینه کرد.


منوچهر ضیایی، سرپرست دانشگاه فرهنگیان هرمزگان نیز اهمیت کتاب‌خوانی و تأثیر آن در خانواده ها را یادآور شد و ضمن ارائه گزارشی از وضعیت کتابخانه‌ پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان، خواستار تشکیل حلقه های مطالعاتی، تداوم برنامه‌های مشترک و همکاری بیشتر نهاد کتابخانه های عمومی با این دانشگاه شد.


در پایان این نشست،  از ۱۳ نفر از شرکت کنندگان در نشست «نقد کتاب» با اهدا لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.


دانشگاه فرهنگیان هرمزگان تا کنون جلسات مختلفی را به منظور هم افزایی امکانات و تبادل تجربیات با ادارات مختلف از جمله اداره کل آموزش و پروش و دانشگاه های استان برگزار کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار