آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۹۷۹۷

رئیس سابق سیا: چندین بند برجام مسخره است

رئیس سابق سیا چندین بند برجام را مسخره دانست و گفت که برخی شرایط توافق با ایران مزخرف هستند زیرا بازرسان نمی‌توانند از هیچ تأسیسات نظامی ایران بازدید کنند.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو ، «جیمز وولسی» رئیس سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در دوران دولت «بیل کلینتون» اوایل دهه 1990، هشدار داد که توافق هسته‌ای ایران و 1+5 (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین بعلاوه آلمان) امنیت کانادا و جهان را کاهش می‌دهد.

 

بر اساس گزارش تورنتو سان، وی در طول دیدار هفته گذشته خود به «تورنتو» درباره برجام گفت: «این توافق نه تنها توانمندی ایران برای دستیابی به سلاح‌ هسته‌ای را کاهش نمی‌دهد بلکه آن را افزایش می‌دهد. ممکن است آنها از قبل یک بمب داشته باشند...اگر چنین چیزی اتفاق بیافتد. زندگی همه ما، کانادایی‌ها، آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها تغییر می‌کند.»

 

رئیس سابق سیا مدعی شد که امور از کنترل خارج می‌شود زیرا «احتمالاً وضعیتی پیش می‌آید که دفعه بعد یک بحران بزرگ در خاورمیانه به وجود می‌آید و آن هنگام نه تنها یک کشور بلکه چندین کشور در خاورمیانه سلاح‌ هسته‌ای خواهند داشت».

 

وولسی تأکید کرد که در چنین شرایطی «جهانی خواهید داشت که ثبات هسته‌ای در آن وجود داشته باشد، خطرات زیادی وجود دارد که برخی از این نفرت‌های کهنه این قرن‌ها یا حتی هزاره‌ها وقتی بحران خاورمیانه به وجود آید، مسلط می‌شوند و برخی در این میان از سلاح هسته‌ای استفاده خواهد کرد».

 

طبق این گزارش، «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا در صدد است دستور اجرایی تصویب برجام را در 15 اکتبر (23 مهرماه) به امضا درآورد و اوایل 2016 اجرایی می‌شود.

 

رئیس سابق سیا چندین بند برجام را مسخره دانست و گفت که برخی شرایط توافق با ایران مزخرف هستند زیرا بازرسان نمی‌توانند از هیچ تأسیسات نظامی ایران بازدید کنند.

 

وی گفت چگونگی توانمندی ایران برای ارائه نمونه‌های خاک خود برای آزمایش ماده رادیواکتیو یک شرط مسخره در برجام است.

 

رئیس سابق سیا تأکید کرد: «توصیه می‌کنم یک چیزی که نباید انجام دهیم، لغو تحریم‌های ایران است.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار