آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۹۸۰۱

هند به دنبال سامانه اس - ۴۰۰ روسیه

هند برای به‌دست آوردن نسل جدید سیستم‌ موشک‌های ضد هوایی «S-۴۰۰ Triumf» روسیه تلاش می‌کند که قادر به نابودی اهداف در محدوده ۴۰۰ کیلومتری است.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو ، دولت هند در حال برنامه‌ریزی برای به‌دست آوردن سیستم موشک‌های ضد هوایی «S-400 Triumf» روسیه است که توان نابودی جنگنده‌های رادارگریز، موشک و هواپیماهای بدون سرنشین در محدوده 400 کیلومتری را دارد.

 

رسانه‌های هندی به نقل از منابع دفاعی این کشور اعلام کردند که «شورای اکتساب دفاع» (DAC) تحت نظارت «منوهار پریکار» وزیر دفاع این کشور به زودی پیشنهاد نیروی هوایی هند (IAF) در مورد خریداری ده‌ها موشک دوربرد S-400 روسیه را اجرایی خواهد کرد.

 

پروژه خریداری سیستم موشک‌های ضد هوایی روسیه توسط هند در حال حاضر در مراحل ابتدایی است.

 

به گفته منابع دفاعی هند، این پروژه بر اساس توافقنامه‌ای نهایی خواهد شد.

 

پیشنهاد سیستم موشک‌های ضد هوایی قبل از دیدار نزدیک پریکار از مسکو مطرح شده است که در نشست «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند و «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در این کشور در دسامبر سالجاری دنبال خواهد شد.

 

دولت هند در مورد امضای توافقنامه 10 میلیارد دلاری نظامی با دولت آمریکا نیز به توافق رسیده است.

 

در حالی که روسیه چندی پیش بزرگترین تامین کننده سلاح هند محسوب می‌شد، آمریکا با امضای توافقنامه 10 میلیارد دلاری برای 8 سال آینده، مسکو را پشت سر گذاشته است.

 

به گفته رسانه‌های هندی، دهلی‌نو علاوه بر توافقنامه متفاوت دفاعی با کشورهای مختلف، بزرگترین وارد کننده سلاح آمریکا در سراسر جهان شده است.

 

دولت هند با معامله‌های 10 میلیارد دلاری با رژیم صهیونیستی نیز در 15 سال گذشته، وارد کننده سلاح این رژیم نیز هست که بر اساس آن، تل‌آویو طیف وسیعی از هواپیماهای بدون سرنشین، موشک‌های پیشرفته و سیستم رادار و ضد رادار را برای دهلی‌نو فراهم می‌کند.

 

دولت هند 81 هواپیمای بدون سرنشین از آمریکا تحویل خواهد گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار