به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند، دکتر غضنفر فروزانفر بنیان گذار دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در همایش گرامیداشت سی امین سالگرد تاسیس دانشگاه اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در سال 1365 با موافقت وزارت بهداشت و تلاش بسیاری از بزرگواران تاسیس شد که در ابتدا شرط تاسیس آن، تامین بسیاری از امکانات و تجهیزات دانشگاه توسط مردم بود.
وی ادامه داد: این اتفاق و موافقت موجب کمکهای فراوان مردم شد که افراد بسیاری در این زمینه با ما همکاری داشتند و اهدای مستقلات و پول نقد از جمله این کمکها است.
بنیان گذار دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خاطرنشان کرد: عدهای یاوران مالی ما در برپا کردن دانشگاه علوم پزشکی بودند که این کمکها، بیمارستان یک هزار متری را به 10 هزار متری توسعه داد و این موارد در حالی بود که در دو سال اول اعتبار دولتی نداشتیم.
فروزانفر یادآور شد: بعد از تلاشهای متعدد اعتبارات دولتی فراهم گردید و بیمارستان ولی عصر ساخته شد و زمینهای متعددی از جمله زمین اکبریه، ولیعصر، باغ زرشکی، انتقال خون برای توسعه دانشگاه خریداری گردید.
وی افزود: با گذشت سالها در حدود 150 عدد زمین در روستاها برای برپا کردن مراکز بهداشت و درمان فراهم شد.
بنیان گذار دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه در حدود 20 سال خدمتم، 13 سال آن را به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی فعالیت کردم؛ گفت: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند شاید در ابتدا به پای دانشگاههای بزرگ کشور نمیرسید اما در حال حاضر با جرات میتوان گفت که اکنون یکی از قطبهای درمانی کشور است.
فروزانفر ادامه داد: در ابتدای انقلاب شاید تعداد پزشکان بیرجند به تعداد انگشتان دست نمیرسید اما در حال حاضر به پیشرفتهای خوبی رسیدهایم که این پیشرفت نتیجه سیاستهای جمهوری اسلامی بود که خواستار توسعه در همه جای ایران است.