کد خبر:۴۴۹۸۴۶
کارشناس لبنی معاونت غذا و دارو علوم پزشکی گلستان:

۱۲ برابر آنچه که موظفیم از واحدهای تولید مواد خوراکی بازدید می‌کنیم/ محصول بدون بسته‌بندی در حوزه نظارتی ما نیست

کارشناس لبنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: مطابق قانون باید هر سال یک بار از واحد تولید مواد خوردنی و آشامیدنی بازدید صورت بگیرد؛ اما بازدیدهای ما ماهیانه و ۱۲ برابر قانون است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان، طاهره جهانی، کارشناس لبنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در نشست خبری روز گذشته این معاونت با اصحاب رسانه استان گفت: معاونت غذا و دارو تنها بر روی فاز عرضه مواد غذایی و بهداشتی بسته بندی شده نظارت دارد و لبنیات سنتی که مجوز دارند از پروانه صنفی استفاده می‌کنند و مجوز آن‌ها مجوزی از سوی ما نیست.

 

وی افزود: اگر محیط و شرایط دامداری برای نگهداری دام مناسب باشد، تنها مجوز ماست بندی می‌گیرد و از آنجایی که محصول آنان با مارک و بسته بندی نیست، در حوزه قوانین نظارتی معاونت غذا و دارو قرار نمی‌گیرد.

 

جهانی، معاونت غذا و دارو را برای محصولات بسته بندی شده فرآورده‌های لبنی یک مرجع صالح نظارتی خواند و متذکر شد: وظیفه اصلی ما نظارت بر سطح تولید است و در فازهای پیش از آن هیچگونه هشداردهی و اطلاع رسانی نداریم.

 

کارشناس لبنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گلستان همچنین خاطرنشان کرد: مطابق قانون باید هر سال یک بار از واحد تولید مواد خوردنی و آشامیدنی بازدید صورت بگیرد؛ اما بازدیدهای ما ماهیانه و ۱۲ برابر قانون است به خصوص اگر واحد تولیدی محصول پر خطر تولید کند، حتی ماهی دو بار بازدید انجام می‌دهیم که مبادا خطایی در واحدهای تولیدی رخ دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار