گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- یادداشت دانشجویی* بگذارید چند تیتر را با هم مرور کنیم:
۱) دروغ تقلب در انتخابات درست زمانی که کاندیدای مطبوعشان رای نمیاورد و دموکراتیک ترین انتخابات جهان وقتی کاندیدای مطبوعشان در سال ۹۲ رای میآورد!
به آتش کشیدن منابع کشور؛
تلاش برای برقراری تحریمهای خارجی بر علیه ایران (اشاره به فایل تصویری نیک آهنگ کوثر کاریکاتوریست فراری بر علیه مهدی هاشمی رفسنجانی)،
فتنه ۷۸ و به آشوب کشاندن خیابانهای تهران و دانشگاهها
۲)فراری شدن بسیاری از عناصر اصلاحات و جا خوش کردن در بیبی سی و...
۳) قتلهای زنجیرهای و تهمتهای متعدد بر علیه نظام
۴) حتی بر علیه خدا هم میشود تظاهرات کرد!
۵) عاشورا محصول خشونت پیامبر در بدر و حنین است
۶) سالهای فراوان و بلکه قرنها این بزرگداشت (قیام عاشورا) حاصلی جز تأثر، حزن و اشک آوری نداشته
۷) «تفکر شیعهگری موجب انحطاط مملکت ما و مانعی برای دموکراسی است.»
۸) نویسندگان (نامه به امام حسین (ع)) میگویند: این حکومت (حکومت یزید) بدون رضایت مردم است و لذا نامشروع است. اگر حسین (ع) هم در راس باشد ولی رضایت مردم در آن نباشد نامشروع است.
۹) حمله به دستههای عزاداری روز عاشورای ۸۸ و پاره کردن و سوزاندن خیمه عزای حسینی
۱۰) بریدن گلوی مادر و دختری چادری درمهدکودکی در خیابان محمدعلی جناح تهران
۱۱) ۸ ماه آتش افکنی و سوزاندن منابع ملی در فتنه ۸۸
تنها مروری بسیار بسیار کوتاه وگوشهای شاهکارهای اصلاحات و مشتی از خروار خروار اقدامات دولت مدعی قانون گرایی بود. حال پس از روی کار آمدن دولت جدید برخی نیروهایی که در سالهای قبل در پس پرده قرار داشتند دوباره دست به اقداماتی مشابه با زمان اصلاحات برای کشاندن فضای دانشگاه به فضای جنجال و توهین و کار بر علیه نظام جمهوری اسلامی دارند.
جلسهای با حضور ابراهیم اصغرزاده از فعالین اصلاح طلب مدتی قبل با حضور در تالار ولایت دانشگاه بیرجند برگزار شد. محتوای جلسه سرشار از توهین و جنجال و تهمتهای مختلف به نظام جمهوری اسلامی و امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی بود. البته از کسی که در مواضعش تظاهرات بر علیه خدا را مجاز میداند و میگوید به شما چه که در متن توافق هستهای چه امده است؟ یا انقلاب اسلامی را با حذف خدا از ان انقلابی انسان محور و انسان خدایی میداند و از حمله آمریکا به ایران دفاع و به خاطر تسخیر لانه جاسوسی آمریکا از دولت مستکبر آن عذرخواهی میکند دیگر چه انتظاری است؟
حال مروری کنیم بر برخی اتفاقات جلسه و بعد برگزاری آن:
۱) جلوگیری از حضور منتقدین و یا اقشار معمولی در حین برگزاری جلسه علی رغم شعار آزادی بیان و آزادی خواهی برخی آقایان!
۲) ایجاد جو امنیتی و برخورد با منتقدین و هرکه از سالن خارج میشده دیگر اجازه بازگشت با داخل را نداشته
۳) حمله به دفتر سایت خبری خاورستان به علت پوشش خبر جلسه و مضروب نمودن انان و شکستن وسایل دفتر مذکور (عکسهای برخورد در آدرس khavarestan. ir) ) عدم برگزاری پرسش و پاسخ و ایجاد تریبونهای یک طرفه علی رغم شعار زنده باد مخالف من! و...
باید ذکر کرد که تحرکاتی تا این حد افراطی در دانشگاهها و تلاش برای احیای دیگرباره جریان فتنه، در تقابل آشکار با شعار «اعتدال» دولت خواهد بود و بیش از گذشته این ادعای دولت یازدهم را با خدشه مواجهه خواهد کرد. افراطیونی که آن سالها از رئیس دولت اصلاحات عبور کردند، بدون تردید به دولت آقای روحانی نیز رحم نخواهند کرد. از سوی دیگر، فضا دادن و حمایت از تندورهایی که در فتنه ۸۸ نیز فعال بودند و در مقابل رای دهها میلیونی مردم قد علم کردند، موجب میشود مردم، انتقادات خود را جدیتر از گذشته به سمت دولت روانه کنند و حتی کسانی هم که تاکنون با هدف یاری به دولت در حوزههای اقتصادی از انتقاد به روحانی اجتناب کردهاند، به صف منتقدین اضافه کند.
ولی روی سخن اصلی ما با دانشجویان است زیرا تا زمانی که دانشجو، پیاده نظام این فتنه گران نشوند و گول شعارهای خوش رنگ و لعاب آنان را نخورند، هیچکاری از دست آنان ساخته نیست. دانشجو باید هوشیار باشد و جریانها را بشناسد تا عدهای نتوانند از حس شور و آرمان گرایی او سوء استفاده کنند. فضای مورد نیاز دانشگاه برای پیشرفت که شعار دولت فعلی نیز هست، فضای آرامش و تضارب عقلانی آراست. نه فضای بلوا و اشوب و فتنه.
همان طوری که رهبر معظم انقلاب در دیدار دانشجویان فرمودند: اگر چنانچه مسائل سال ۸۸ را مطرح میکنید، مسئلهى اصلى و عمده را در این قضایا مورد نظر و در مدّ نگاهتان قرار دهید؛ آن مسئلهى اصلى این است که یک جماعتى در مقابل جریان قانونى کشور، به شکل غیر قانونى و به شکل غیر نجیبانه ایستادگى کردند و به کشور لطمه و ضربه وارد کردند.
از همین رو به نظر میرسد تحرکهایی که در دانشگاهها از سوی افراطیون اصلاح طلب و فعالین فتنه پیگیری میشود، هر چند با حمایت برخی از افراد موثر در مدیریت دانشگاهها، صورت میگیرد،، نسبت به ممانعت از پیشرفت و دامن زدن بیش از پیش به تحرکهای گروههای تندرو در دانشگاهها، -که با حمایت برخی از دولتیها صورت میگیرد- اقدام کند.
حمزه خسروی-فعال دانشجویی
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.