به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیدضیا هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گفت: در یک سال گذشته علاوه بر اتحادیه انجمنهای علمی برق، پنج اتحادیه روانشناسی و مشاوره، معماری، مرمت و شهرسازی، دامپزشکی، محیط زیست و شیمی شکل گرفته و ۲۰ اتحادیه دیگر نیز تا پایان سال تحصیلی ۹۴-۹۵ تشکیل میشود.
هاشمی در مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره ملی حرکت با اعلام اینکه ۷۰۰ انجمن علمی برتر در کشور فعالیت می کنند، اظهار داشت: در این جشنواره ۲۵۰۰ عنوان اثر از ۷۶ مرکز دانشگاهی به دبیرخانه جشنواره رسیده و این نشان از شور و نشاط جمعیت دانشجویی کشور دارد.
وی فعالیت انجمنهای علمی را جزو ماموریتهای ذاتی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی دانست و گفت: انجمنهای علمی، کانون نخبگان و جمع نخبگی کشور هستند که با وجود کمبود امکانات باید برای ارتقای این جمع تلاش کرد.
هاشمی با اشاره به حفظ استقلال دانشگاهها یادآور شد: جلب منابع مالی از طریق ارتباط با صنایع، یکی از فعالیتهای انجمنهای علمی خواهد بود و این نباید منجر به جهت گیری از بیرون دانشگاه شود.
وی با بیان اینکه در انجمنهای علمی این امکان وجود دارد که موجبات رشد، شکوفایی علمی و تجربه مدیریت و توانمندی دانشجویان را به همراه دارد، گفت: امکان استخدام و ورود به بازار کار برای دانشجویان فعال در انجمنهای علمی به دلیل تجربه مدیریتی در مقایسه با سایر دانشجویان بسیار بیشتر است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، ظرفیتهای دانشجویی برای حل مشکلات کشور را بیش از تصور دانست و اظهار داشت: توسعه اتحادیههای انجمنهای علمی راهکاری برای توانمندسازی این انجمنها محسوب میشود.
هاشمی با اشاره به لزوم توجه بیشتر در دانشگاهها نسبت به انجمنهای علمی ،افزود: ما به عنوان مسئولان فرهنگی، آموزشی و مدیران موسسات باید نگاه درستی به حوزه انجمن علمی داشته باشیم و باید بدانیم که برای حل مسائل کشوری به ظرفیت دانشجویی نیاز داریم.