به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شیراز، جلسه شوراهای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی شيراز صبح امروز با حضور دبیر ستاد امر به معروف و نهي از منكر فارس ودکتر ایمانیه رياست اين دانشگاه برگزار شد.
در این همایش دبیر ستاد امر به معروف استان ضمن تقدیر و تشکر از همت مسئولان دانشگاه علوم پزشکی در برگزاری این جلسه، گفت: تنها دانشگاه علوم پزشکی کشور که اقدام به برگزاری چنین جلسه ای با محوریت امربمعروف و نهی از منکر کرده، همين دانشگاه است.
وی افزود: با توجه به ظرفيت موجود در اين بخش بايد ۱۴۰ شورای امر به معروف در دانشگاه ها و بیمارستان های خصوصی و دولتی راه اندازی شود که اگر ظرفیت این شوراها فعال شود می تواند تاثیر بسزایی در ترویج گفتمان امر به معروف داشته باشد.
مهدوی ضمن تشکر نسبت به دغدغه اساتید حاضر پیرامون فریضتین، تصریح کرد: اگر مباحث دینی و معرفتی از زبان یک استاد دانشگاه علوم پزشکی یا فنی مهندسی بیان شود به مراتب تاثیرگذاری آن بیشتر و جوانان دانشجو نسبت به موضوع طرح شده دغدغه بيشتري خواهند داشت.
وي در ادامه سخنان خود با ذكر اين مطلب كه پزشكان را در قديم حكيم مي ناميدند، خاطرنشان كرد: علت اين نامگذاري تاثير معنويت در درمان بوده و امروزه حتي در كشورهاي غربي كشيشي را در بيمارستان مستقر كرده تا معنويت درماني کند؛ بنابراين پزشكان ما باید هم حكيم باشند و هم حكيمانه عمل كنند و اگر پزشكان ما معنويت درماني را در بيمارستان هاي ما احياء نمايند در تقويت ايمان و تقواي مردم نقش اساسي ايفا خواهد شد.
دبیر ستاد امر به معروف یادآور شد: محور کار در اجرایی کردن فریضه امر به معروف و نهی از منکر، تنفر از گناه و دوست داشتن گنهکار است که اگر نگاه به این فریضه چنین باشد، می توان نسبت به نهادینه شدن امر به معروف و نهی از منکر در میان مردم ابراز امیدواری کرد.
مهدوی گفت: راه دیگر نهادینه شدن این فریضه توجه به اصول و اجرایی کردن تشكيلات و ايجاد شبكه هاي انساني است تا بتوان تذکر لسانی را بصورت یک گفتمان در نظام اسلامی نهادينه کنیم.