کد خبر:۴۵۲۸۳۵
فرهادی:
حل دغدغه دانشجویان با مراکز کارآفرینی
وزیر علوم گفت: خوشبختانه با کمک مراکز کارآفرینی کارهایی در حال انجام است و تصمیماتی برای ازدواج و تحصیل فراهم شده است و این کار ارزنده ای است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فرهادی وزیر علوم در نشست خبری امضا تفاهم نامه با صندوق کارآفرینی امید گفت: در کشور ما مسئله آموزش عالی گسترش خوبی پیدا کرده است و با توسعه کمی، توسعه تحصیلات تکمیلی و راه اندازی دوره کارشناسی ارشد و دکتری به گونه ای که حدود 100هزار نفر در کشور ما مشغول به تحصیل در دوره دکتری و همچنین 500 هزار نفر مشغول به تحصیل در دوره کارشناسی ارشد هستند.
وزیر علوم تحقیقات و فن آوری در ادامه گفت: با وارد شدن به دوره تحصیلات تکمیلی مشکلات هم افزایش مییابد که یکی از آنها مشکل مسکن است و ما باید برای اسکان دانشجویان برنامه ویژه ای را در پیش بگیریم.
وی پیرامون این نکته اضافه کرد: همه دانشگاه ها و تمام شهرها باید خوابگاه به مقدار نیاز دانشجویان داشته باشد اما امروزه حدود 60هزار خوابگاه برای افراد مجرد و همچنین 25هزارخوابگاه برای افراد متاهل کم داریم که حل این مشکل نیاز به مدیریت اساسی دارد.
وزیر علوم در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: از سوی دیگر مسئله امکانات آموزشی و تغذیه نیز حائز اهمیت است و شخص بنده در پاره ای از مکاتبات میبینم که دانشجویان به علت عدم امکانات کافی و پرداخت شهریه زیاد تصمیم به ترک تحصیل میگیرند و به نوعی ظلم در حق این قشر مهم جامعه است البته دولت در حال حاضر امکاناتی را فراهم کرده و در حد بضاعت خود کمک های لازم را میرساند که به هیچ وجه کافی نیست.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: خوشبختانه با کمک مراکز کارآفرینی کارهایی در حال انجام است و تصمیماتی برای ازدواج و تحصیل فراهم شده است و این کار ارزنده ای است که دغدغه دانشجویان را کم میکند و به اشتغال آن ها کمک میکند.
وی در پایان گفت: ما در قسمت کارشناسی و کارشناسی ارشد خوب کار کردیم ولی در بخش آموزش تکنسین ها همچنان مشکل داریم و باید هرچه زودتر این مشکل را مرتفع سازیم که شامل تامین تجهیزات و ساخت واحدهای آموزشی و فضای دانشکده ها و غیره است که در حال حاضر به خوبی پیش میرود و کمک شایانی به رفع بیکاری جوانان میکند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.