به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو متن مشروح این مناظره رسانه ای به شرح زیر است.
شادمان پور: پایان مناقشه 12 ساله ما با طرف مقابل نقطه قوت مذاکرات بود
در ابتدای این مناظره امیرحسین شادمان پور نقاط قوت برجام را مورد بررسی قرار داد و گفت: اگر بصورت کلی به موضوع نگاه کنیم این یک توافق بین المللی بین دو طرف دعوی است.
وی با اشاره به اینکه بنظرم اینکه ما وارد مصالحه و مذاکره بشویم و راه گفتگو را ارجح قرار دهیم مسئله مطلوبی است، افزود: این گفتگو ها توانست مناقشه 12 ساله را حل کند و طی آن چیزهایی را دادیم و چیزهایی گرفتیم.
شادمان پور دیگر نقطه قوت مذاکرات را حل شدن مناقشه با حرف زدن و نه با جنگ دانست و ادامه داد: رعایت خطوط قرمز رهبری نیز مهمترین قوت برجام است.
وی نقطه قوت بعدی را تغییر نگاه دنیا به مسئله هسته ای ایران توصیف کرد و گفت: سیاست های آمریکا و غرب در مورد ایران از سال 92 به این طرف تغییر کرد و آنها دیگر به دنبال براندازی نظام نیستند.
این فعال دانشجویی مدرن سازی و پوست انداختن صنعت هسته ای را نیز بعنوان یک نقطه قوت خواند و اظهار کرد: در این صورت می توانیم از تکنولوژی های بروز و کامل دیگر کشور ها بهره مند شویم.
سالمی: کسی که به صنعت هسته ای ما گیر داده است خود بیشترین بمب هسته ای را دارد
در ادامه این مناظره نوبت به میلاد سالمی رسید و او در ابتدای صحبتهایش گفت: وقتی دولت یازدهم روی کار آمد و مذاکرات را از سر گرفت رهبر معظم انقلاب فرمودند مذاکرات ظرفیت و تجربه تاریخی مردم را بالا می برد و این یک نقطه قوت برای مذاکرات بود.
وی افزود: خیلی ها در جریان مذاکرات متوجه شدند آمریکا زیاده خواه است و مسئله اش با صنعت هسته ای ما واقعا یک بهانه بیش نیست و درد شان فراتر از این حرفهاست.
سالمی نقطه قوت دیگر جمع بندی مذاکرات را پایان دادن به مذاکرات 12 ساله عنوان کرد و گفت: گرچه متن برجام را باید با 18 خط قرمز نظام که بر اساس نیازهای واقعی کشور تعیین شده بود مورد بررسی قرار داد.
وی با اشاره به اینکه عمده خطوط قرمز در متن نهایی رعایت نشده است، گفت: اینها نقاط ضعف محسوب می شوند که با توجه به شرایط حال بهتر است وارد جزئیات آن نشویم.
این دانشجوی فعال ضمن اشاره به اینکه طرف مقابل درد بمب هسته ای ما را ندارد بلکه نگاه راهبردی به ما دارد، گفت: در مقابل ما یک فرد سالم و معقول ننشته است که مشکل را با او رفع کنیم، او خودش بیشترین بمب هسته ای را دارد.
شادمان پور: باتوجه به تعاریف رهبری از تیم مذاکره کننده ادعای رعایت نشدن خطوط قرمز جایز نیست
در ادامه مناظره خبرنگار ما نقاط ضعف برجام را از امیر حسین شادمان پور سوال کرد، وی در پاسخ گفت: در نگاه کلی من در گفتگو کردن ضعفی نمی بینم مگر اینکه مثل مذاکره با آمریکا رهبر معظم انقلاب آنرا ممنوع کرده باشند و از روی سیاست های کلان به این تشخیص رسیده باشند، لذا اگر مذاکره بشود خطاست.
وی در ادامه با انتقاد از موضع سالمی در خصوص خطوط قرمز افزود: چطور با وجود تعبیر های مقام معظم رهبری مبنی بر با ایمان، با غیرت و با اخلاص بودن و نیز امین بودن چنین ادعایی را مطرح می کنید.
سالمی: حمایت رهبری از تیم مذاکره کننده به معنای معصوم بودن آنها نیست
میلاد سالمی در ادامه مناظره با اشاره به انتقاد شادمان پور گفت: اینکه بگوییم تعابیری که مقام معظم رهبری بکار بردند به معنای رعایت شدن همه خطوط قرمز است غلط است، آقا تیم را امین دانستند اما فرمودند چک سفید امضا هم به کسی نمی دهم.
وی تصریح کرد: ایشان تیم مذاکره کننده را فرزندان انقلاب خواندند اما معصوم که نیستند، این هم که ما به آنها انتقاد می کنیم نشانه اعتماد است نه بی اعتمادی، اگر ما آنها را قبول نداشتیم که مستقیم می گفتیم برو بیرون.
وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب نیز صراحتا انتقادات خود به مذاکرات را مطرح می کنند و این به معنای بی اعتمادی نیست بلکه دلسوزی است، گفت: نمونه اش این سخن بود که فرمودند اگر تحریم ها قرار نیست برداشته شود چرا از اول مذاکره کردیم.
این دانشجوی اقتصاد با اشاره به یکی از خطوط قرمزی که سرنوشتش در برجام نامعلوم است گفت: در مسئله تحریم ها که قرار است در روز اجرای توافق برطرف شود متاسفانه هیچ جای متن زمانی برای روز اجرا مشخص نشده است.
وی ادامه داد: ما اقدامات خود را روی زمین انجام می دهیم و آنها روی کاغذ و بعد آژانس که نه صادق است و نه عادل باید تعهدات ما را تایید کند تا آن موقع تحریم ها تعلیق شود نه لغو.
شادمان پور: 90درصد از 100 درصد خطوط قرمز رعایت شده است
امیر حسین شادمان پور در ادامه با اشاره به اینکه وقتی می گوییم خطوط قرمز رعایت شده است یعنی مثلا 90 درصد از 100 درصد رعایت شده است و خیلی بهتر از این است که 10 درصد آن رعایت می شد.
وی بازهم بر این موضوع تاکید کرد که اگر بگوییم تیم مذاکره کننده اشتباه کرده و خطوط قرمز را رعایت نکرده است با تعابیر رهبر معظم انقلاب در تعارض است.
وی تصریح کرد: آقا این را هم در خطبه های عید فطر فرمودند که آمریکایی که حاضر نبود چرخش 20 سانتریفیوژ ما را تحمل کند حالا مجبور است که گردش چند هزار سانتریفیوژ را در کشور تحمّل کنند؛ ناچار شدند ادامهى این صنعت را در کشور تحمّل کنند؛ ناچار شدند ادامهى تحقیقات و توسعهى این صنعت را تحمّل کنند
.
سالمی: 15 سال بعد با غنی سازی 3.67 ما کجا هستیم و دشمن کجاست
میلاد سالمی در ادامه مناظره گفت: درست است که آنها 6 هزار سانتریفیوژ را در کشور پذیرفته اند اما رهبر معظم انقلاب در جای دیگری می فرمایند کارشناسان باید بیایند نظر بدهند که این برای نیاز کشور کافی است یا خیر.
وی افزود: ما نمی خواهیم عروسک بازی کنیم، 15 سال بعد با غنی سازی 3.67 ما کجا هستیم و دشمن کجاست.
سالمی: ارائه نشدن لایحه برجام مخالف اصول 77 و 125 قانون اساسی بود
در ادامه این جلسه وارد بخش دوم مناظره یعنی اتفاقات هنگام تصویب طرح اجرای برجام شدیم و با توافق دو طرف میلاد سالمی به این سوال پاسخ داد که اتفاقات خوب و بد در ماجرا تصویب طرح چه بود.
وی در این رابطه گفت: ابتدای قضیه وقتی آقای روحانی به رهبر معظم انقلاب نامه زدند و جمع بندی مذاکرات را تبریک گفتند رهبری فرمودند متن باید در روال قانونی خود بررسی شود.
وی افزود: طبق اصول 77 و 125 قانون اساسی دولت باید لایحه برجام را به مجلس ارسال می کرد ولی با این توجیه که مصلحت نیست متن به مجلس برود این کار را نکرد.
سالمی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب فرمودند صلاح نیست مجلس از این قضیه کنار گذاشته شود، تصریح کرد: با این حال بعد از آنکه دولت لایحه نداد مجلس کمیسیونی با حضور همه طیف های سیاسی و با رای گیری تشکیل داد و ابعاد متن را بررسی کرد.
شادمان پور: ارائه نشدن برجام به مجلس این بود که الزام آور نشود
در ادامه مناظره شادمان پور با بیان اینکه مجلس هیچ گاه کنار گذاشته نشد، گفت: آقای عراقچی استدلالش این بود که برجام به مجلس نرود تا الزام آور نشود که اگر فردا خواستیم زیرش بزنیم، زیر قانون کشورمان نزنیم.
وی تصریح کرد: کمیسیون برجام نیز چکش کاری خود را انجام داد و گزارشی را ارائه کرد اما 5نفر از اعضای کمیسیون پس از ارائه گزارش بیانیه دادند و اعلام کردند که متن تهیه شده منطبق با نظر آنان نبوده است.
سالمی: اگر در متن برجام تدابیر برای نقض عهد طرف مقابل دیده شده تصویب شدن یا نشدنش در مجلس فرقی ندارد
میلاد سالمی در انتقاد به این بخش از سخنان شادمان پور گفت: اگر در متن تصریح شده است که در صورت نقض عهد طرف مقابل شما هم می توانید توافق را نقض کنید دیگر نگرانی برای تصویب آن در مجلس وجود ندارد بلکه ضمانتش محکم تر می شود.
وی افزود: مبانی دینی ما هم اجازه نمی دهد چیزی را که تعهد کرده ایم و پذیرفته ایم زیرش بزنیم تا جاییکه طرف به تعهداتش عمل نکند، لذا نگرانی برای تبدیل شدن آن به قانون وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه باید به بدترین دید به متن برجام نگاه کنیم، گفت: چرا که این متن میان ما و دشمنان قسم خورده ما تنظیم شده است و خوشبینی به آن اشتباه است.
سالمی با بیان اینکه سوال ما از آقای لاریجانی این است که آیا کمیسیون برجام را برای خاله بازی راه انداختید، گفت: چرا هیچ اعتنایی به گزارش کمیسیون نشد و چطور همان روز که گزارش ارائه شد بلافاصله طرح آقای لاریجانی مطرح شد.
وی در خصوص بیانیه صادر شده از سوی 5 عضو کمیسیون نیز اظهار کرد: دوستانی که بیانیه را صادر کردند خصوصا آقای پزشکیان، مغلطه بزرگی انجام دادند.
وی تصریح کرد: سوال ما این است که چرا در جلسه رای گیری گزارش نهایی به جای اینکه اگر نقدی دارند مطرح کنند و در رای گیری شرکت کنند بلند شدند و جلسه را ترک کردند.
میلاد سالمی گفت: ما به اظهارات آقای لاریجانی در روز تصویب طرح نیز انتقاد صریح داریم که چرا با مطرح کردن جلسه سه نفره شب قبل به غلط گفتند نظر رهبری تصویب طرح است، در حالیکه روز بعد آقا اطلاعیه دادند و تکذیب کردند.
شادمان پور: مهمترین فرصت برجام اقتصادی است/ ورود هیئت های اقتصادی نباید خاله بازی باشد
در ادامه بخش سوم مناظره امیرحسین شادمان پور با اشاره به فرصت های بوجود آمده از برجام گفت: فکر می کنم مهمترین فرصتش اقتصادی است.
وی افزود: همه کارخانه ها و صنایع و مجموعه های اقتصادی ما منتظرنتایج مذاکرات بودند و امیدواریم طبق اظهارات مسئولان دولتی این پولهای آزاد شده صرف تولید شود.
شادمان پور تصریح کرد: رفت و آمد واحد های تجاری که این روزها وارد کشور می شوند نباید خاله بازی باشد و تنها خرج میزبانی را بر دوش ما بگذارد بلکه باید در جهت جذب سرمایه های خارجی برای رونق اقتصادی داخلی باشد.
سالمی: درخواست مک دونالد برای تاسیس شعبه در ایران برای نفوذ فرهنگی است
میلاد سالمی نیز در خصوص این مسئله اظهار کرد: بعد از اینکه طرح اجرای برجام تصویب شد همه ما پای کار دولت برای اجرای این قانون و جلوگیری از تهدید های آن هستیم و معتقدیم پسابرجام از خود برجام خیلی مهمتر است.
وی با اشاره به اینکه سایه تحریم ها هنوز برکشور باقیست، گفت: با توجه به اینکه طبق برجام تحریم ها تعلیق شده است نه لغو، سرمایه گذاری شرکت های بزرگ مثل بیمه محقق نشده و همچنان ترس دارند که مبادا تحریم ها بازگردد و متضرر شوند.
این دانشجوی فعال با اشاره به اینکه طبق متن، شرکت هایی که به هر نحوی به آمریکا مرتبط شوند حق مبادله با ما را ندارند، گفت: در حالیکه شاهدیم بلافاصله شرکت مک دونالد که نماد سبک زندگی آمریکایی است درخواست تاسیس شعبه در ایران می کند.
وی ادامه داد: یا شرکت نوشابه آمریکایی تلاش می کند کالایش را به ما عرضه کند و این به نظر ما خطر فرهنگی با خود به دنبال دارد که ذائقه ایرانیان را وابسته خود کنند که می توانید برای جزئیات بیشتر به کتاب "مک دونالد و فروپاشی بلوک شرق" مراجعه کنید.
شادمان پور: بهتر است برای مشاهده نتایج برجام عجله نکنیم
در این بخش از مناظره امیرحسین شادمان پور بحث را دست گرفت و گفت: مشکل شرکت های بیمه بخاطر این بود که توافق ژنو موقت بود ولی توافق وین دائمی است و این مشکل رفع شده است.
وی با اشاره به اینکه اگر بگوییم فقط مک دونالد می خواهد با ما مراوده داشته باشد درست نیست، افزود: درخواست های دیگری هم داشته ایم با این حال بنده هم با مصرف گرایی مخالف هستم.
شادمان پور گفت: بهتر است بگذاریم زمان بگذرد و کارهای لازم انجام شود آنگاه بنشینیم و نتایج آن را ارزیابی کنیم.
سالمی: رژیم بازرسی که برای ما در قطعنامه اخیر وجود دارد به مراتب بدتر از عراق است
سالمی در خصوص تهدیداتی که از قِبَل برجام ممکن است برای کشور وجود داشته باشد، گفت: در قطعنامه 2231 آمده است که اگر موشک با قابلیت حمل کلاهک هسته ای آزمایش و استفاده شود نقض توافق رخ داده است.
وی افزود: در حالیکه کلاهک تمام موشک های ما این قابلیت را دارد البته می توان از آن، هم بعنوان سلاح هسته ای استفاده کرد که دین ما اجازه نمی دهد و هم می توان برای پرتاب ماهواره استفاده کرد.
وی با اشاره به اینکه آقای ظریف می گوید ما این بخش های قطعنامه را قبول نداریم و اجرا نمی کنیم، گفت: چرا این را سر میز مذاکره نگفتید و گذاشتید به تصویب برسد.
سالمی با بیان اینکه اوباما چند روز پیش اعلام کرد مقدمات حمله به ایران برای رئیس جمهور بعدی فراهم شده است، گفت: با توجه به بند های قطعنامه مرور خاطرات هانس بلیکس در کتاب "خلع سلاح عراق" لازم است.
وی تصریح کرد: رژیم بازرسی که برای ما در قطعنامه وجود دارد به مراتب بدتر از عراق است و دیدیم در عراق که چگونه پس از بازرسی ها مراکز دفاعی و تاسیسات کلیدی آنها منهدم و بیش از 400 دانشمند آنها ترور شد.
وی با اشاره به اینکه ما متن برجام را در صورت غفلت مسئولین کشور دروازه ای برای نفوذ می دانیم، گفت: مثلا برای بازگشایی سفارت انگلیس خیلی متاسف شدم چرا که هنوز نقش آفرینی اساسی آنها در فتنه88 را در ذهن داریم.
شادمان پور: وظیفه جنبش دانشجویی است که نگذارد روال عراق در ایران پیاده شود
شادمان پور در ادامه این مناظره با بیان اینکه شما ایران را با عراق یکی می کنید، گفت: ما دیدیم که قطعنامه های عراق 10 سال پس از سقوط صدام لغو شد ولی در مورد ما خیر.
وی تاکید کرد: این وظیفه ماست که نگذاریم روال عراق سر ما هم پیاد شود و درواقع این را وظیفه جنبش دانشجویی می دانم.
سالمی: پای کار دولت برای تحقق اقتصاد مقاومتی هستیم/ امروز برای رفع تحریم، هسته ای را دادیم فردا چی باید بدهیم
سالمی در بخش سوم این مناظره که به نقش اقتصاد مقاومتی در دوران پسابرجام می پرداخت گفت: قبل از ورود به این بخش باید بگویم که اگر اتفاقات عراق برای ما افتاد مثلا تشکل آقای شادمان پور چه کار انجام می دهد.
امیر حسین شادمان پور گفت: اگر این موضوع بخواهد رخ بدهد قول می دهیم دوشادوش شما در اعتراض به این موضوع وارد صحنه شویم.
میلاد سالمی بحث خود را از سر گرفت و گفت: رهبر معظم انقلاب می فرمایند اقتصاد مقاومتی اقتصادی درون زا و برون گراست و ما متوجه منظور دوستان دولت از تعبیر اقتصاد آزاد نمی شویم.
وی با اشاره به اینکه امروز باید نام اتاق بازرگانی کشور را اتاق واردات بگذاریم، افزود: البته این موضوع از دولتهای قبلی هم وجود داشته که بسیار غلط است.
وی تاکید کرد: کلید حل مشکلات ما امروز اقتصاد مقاومتی است و بنده به نمایندگی از بسیج دانشجویی اعلام می کنم ما پای کار دولت محترم برای تحقق آن هستیم و هرجا خلاف آنرا مشاهده کنیم مقابلش می ایستیم.
وی با بیان اینکه امروز هسته ای را دادیم تا تحریم ها لغو شود فردا چه چیزی را می خواهیم بدهیم، گفت: اینجاست که می گوییم باید به اقتصاد مقاومتی پرداخت و همه باید سرمان را پایین بگیریم وقتی رهبر معظم انقلاب چند روز پیش فرمودند از روند پیشرفت اقتصاد مقاومتی راضی نیستم.
شادمان پور: اقتصاد مقاومتی راه نجات ماست/ باید کاری کنیم دشمن از تحریم کردن ما متضرر شود
امیر حسین شادمان پور نیز در خصوص اقتصاد مقاومتی در دوره پسابرجام اظهار کرد: معتقدم اقتصاد مقاومتی راه نجات ماست و البته تاکید می کنم بخش برون گرایی این اقتصاد نیز خیلی اهمیت دارد که در استفاده صحیح از برجام خلاصه می شود.
وی افزود: اگر هیئت های تجاری امروز رفت و آمد می کنند باید از علم و سرمایه آنها استفاده کرد نه از کالاهای مصرفی آنها و برداشته شدن تحریم ها باید در خدمت تولید داخلی باشد.
شادمان پور اصلاح درامد کارکنان دولت را از جمله اقدامات شایسته اقتصادی خواند و خاطرنشان کرد: در سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی بندی وجود دارد مبنی بر اینکه باید خودمان را به جایی برسانیم که دشمن از تحریم ها متضرر شود.
وی تصریح کرد: اگر کالاهای ما در سطح دنیا از فروش خوبی برخوردار شود و مشتری زیادی داشته باشد دیگر نمی توانند به سادگی ما را تحریم کنند.
سالمی: اگر کنار استکبار ستیزی به اقتصاد مقاومتی پرداخته بودیم آمریکا تا الان جلویمان زانو می زد
میلاد سالمی در ادامه مناظره و در بخشی که به تهدیدات و فرصت های پسابرجام مربوط می شد، توضیح داد: امام در سیاست های کلی می فرمایند هرگونه وابستگی ما به دشمن باید به طور کامل قطع بشود.
وی افزود: یکی از انتقادات من به آقای احمدی نژاد این بود که مواضع بسیار خوبی در موضوع استکبار ستیزی می گرفت اما در داخل به اندازه کافی روی حربه های اقتصادی دشمن کار نمی کرد.
وی ادامه داد: اگر ما از فرصت ها و ظرفیت های بیشمار اقتصادی کشور توجه کافی می کردیم بجای اینکه تحریم های آمریکا از هم بپاشد تا الان خودش جلوی ما زانو زده بود.
این دانشجوی اقتصاد با اشاره به اینکه نباید یک وقت بیدار شویم و ببینیم به بازار مصرف تبدیل شده ایم، عنوان کرد: متضرر شدن دشمن از تحریم ما یعنی دنیا به کالای ما محتاج باشد نه چون بازار خوبی برای دنیا هستیم.
شادمان پور: الان موقع پیگیری دیپلماسی عمومی است که آمریکا را به انزوا ببرد/ امروز اوج اختلاف اوباما و نتانیاهو را شاهدیم
در ادامه مناظره شادمان پور با اشاره به اینکه از سال 90 به بعد اکثر کارشناسان کشور می گفتند وضع اقتصادی خوب نیست، گفت: همان شعار ها کار را به این وضعیت اقتصادی رساند و اینکه به قول شما همزمان به اقتصاد مقاومتی پرداخته نشد.
وی با اشاره به اینکه الان موقع پیگیری دیپلماسی عمومی است که آمریکا را به انزوا ببرد، گفت: قبلا هر بار اوباما به سازمان ملل می آمد با خود یک تحریم می آورد و اروپا نیز موضعش یا سکوت بود و یا حمایت.
وی ادامه داد: الان اختلاف بین اوباما و نتانیاهو در اوج قرار دارد و این حاصل مقاومت مردم و دیپلماسی ماست لذا باید سیاستی را پیش ببریم که کشورهای دیگر رابطه خوبی با ما داشته باشند.
سالمی: اگر دشمنی آمریکا را با سهل اندیشی و بی خیالی فراموش کنیم استحاله می شویم
میلاد سالمی ادامه مناظره را دست گرفت و گفت: خطری که از کنار برجام احساس می کنم زیر سوال رفتن استقلال کشور است، امروز طبق قطعنامه اخیر تمام واردات و صادرات ما باید با تایید و نظارت شورای امنیت انجام شود و این علاوه بر نفوذ و به خطر افتادن امنیت باعث نقض استقلال ما نیز می شود.
وی ادامه داد: در قضیه جیسون رضائیان که جاسوس آمریکا بود دیدیم چندی پیش جان کری درخواست آزادی او را کرد و متاسفانه مسئولان دولتی ما پاسخ محکمی به این دخالت آنها ندادند.
وی یکی دیگر از تهدیدات پسابرجام را استحاله دانست و گفت: اگر دشمنی و خباثت آمریکا علیه خودمان را با سهل اندیشی و بی خیالی فراموش کنیم استحاله رخ خواهد داد.
سالمی با اشاره به سخنان آقای هاشمی رفسنجانی مبنی بر اینکه امام(ره) با شعار مرگ بر آمریکا مخالف بود، اظهار کرد: ما وقتی مواضع رسمی امام(ره) را می بینیم دقیقا خلاف این حرف ثابت می شود و رهبر معظم انقلاب هم در سالهای دهه 70 فرمودند اگر آمریکا بخواهد روزی به کشور بازگردد از همین حذف شعار مرگ بر آمریکا شروع می کند.
شادمان پور: اگر بگوییم رابطه با دنیا مساوی نفوذ است دور خود حصار کشیده ایم
امیر حسین شادمان پور در ادامه مناظره با اشاره به اینکه نباید به انقلاب نگاه تک بعدی داشت، گفت: انقلاب علاوه بر مسئله استقلال، موضوع آزادیخواهی و پاسخگو بودن به مردم را هم مطرح کرده است.
وی با اشاره به اینکه در قضیه برجام باید اقدامات بین المللی را درست انجام دهیم، تصریح کرد: برخی می گویند آژانس جانبدارانه رای می دهد در حالیکه مرجع دیگری برای راستی آزمایی نداریم.
شادمان پور گفت: آمریکا دخالت در مسئله جیسون رضائیان را با حمایت ایران از سوریه توجیه می کند.
وی اظهار کرد: از رابطه با کشورها نفوذ و عدم استقلال برداشت نمی شود بلکه به نظرم این حرف شما حصار کشی دور خود است.
سالمی: نباید امام را محصور در خاطرات فلان آقا دید، امام واقعی امام 31 جلد صحیفه است
میلاد سالمی در بخش انتهایی مناظره در خصوص نقش جنبش دانشجویی در دوران پسابرجام چنین گفت: ما هم معتقدیم امام(ره) را باید کامل دید، اگر شما می خواهید امام را کامل ببینید باید آرمان رابطه نداشتن با آمریکا بعنوان شیطان بزرگ و مرگ بر آمریکای ایشان را هم ببینید.
وی ادامه داد: امروز وظیفه جنبش دانشجویی اعم از بسیج و انجمن اسلامی و... سر دست گرفتن همین آرمانهاست، دفاع از استکبار ستیزی و شعار مرگ بر آمریکاست.
سالمی تصریح کرد: هرکس در دانشگاه کار می کند باید مراقب انقلاب باشد، مثلا اگر از کنار برجام تهدیدی متوجه انقلاب شد باید همگی باهم برویم و دفاع کنیم.
وی خطاب به امیرحسین شادمان پور گفت: بیایید این قول را به هم بدهیم که جلسات مشترک امام شناسی بگذاریم و امام را نه در خاطرات فلان آقا و یا منسوبان به ایشان ببینیم بلکه امام 31 جلد صحیفه را ببنیم.
امیر حسین شادمان پور نیز با استقبال از این پیشنهاد، کرسی آزاد اندیشی را از دغدغه هایش بر شمرد و گفت: امام و آرمانهایش آن جذبه را داشت که از روحانی داغ تا دانشگاهی چپ را جذب خود کند.
وی افزود: ما باید در امام(ره) مبدا فقه پویا را ببینیم، آزادی را ببینیم و بیت امام را ببینیم نه اینکه شناخت ما از امام به کیهان و... خلاصه شود.
سالمی نیز تاکید کرد: ما نه بیت امام(ره) را مرجع شناخت امام می دانیم و نه کیهان را، بلکه تمام مواضع، سخنرانی ها و پیامهای اما در صحیفه امام(ره) برای ما به یادگار مانده است.