کد خبر:۴۵۷۶۸۷
مسئول نهاد رهبری دانشگاه بجنورد:

استکبار ستیزی قدم اول قرآنی زیستن است/ در اسلام برائت از ظالم جلوتر از دوستی با مومنان مطرح می شود

 مسئول نهاد رهبری دانشگاه بجنوردگفت: طبق آیه «اشداء علی الکفار رحماء بینهم» می بینیم که اول برائت از کفر و شدت دربرابر ظالمان طرح شده و بعد آشتی میان مومنین مطرح می شود.

حجت الاسلام طیبی نسب  مسئول نهاد رهبری دانشگاه بجنورد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در این رابطه گفت: در اولین جمله ای که هر مسلمان به زبان می آورد یعنی کلمه «لا اله الا ا...» شاهد هستیم که ابتدا باید نفی خدایان دیگر را انجام داد آنگاه به اثبات خدای یگانه پرداخت.

 

وی افزود: در آیه آخر سوره فتح نیز داریم که می فرماید «محمد(ص) رسول ا... و الذین معهم، اشداء علی الکفار رحماء بینهم» و می بینیم که اول برائت از کفر و شدت دربرابر ظالمان طرح شده و بعد آشتی میان مومنین مطرح می شود.

 

این استاد حوزه و دانشگاه به آیه 119 سوره آل عمران اشاره کرد و گفت: این آیه به مومنین توصیه می کند مبارزه با استکبار را علی رغم ناراحتی آنها ادامه بدهید، تا جایی که خطاب به مستکبرین می فرماید «مُوتُواْ بِغَيْظِكُمْ» یعنی از این ناراحتی بمیرید.

 

وی استکبار ستیزی را یکی از مهمترین درسهای عاشورا خواند و گفت: در زیارت عاشورا می خوانیم «سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم» و خود امام حسین(ع) نیز در مواجهه با پیشنهاد بیعت با نا اهلان فریاد «هیهات منا الذله» سر دادند.

 

حجت الاسلام طیبی نسب در خصوص صحبتهای برخی جریانات از حذف مرگ بر آمریکا و تلاش برای کاهش روحیه استکبار ستیزی مردم گفت: طبق اظهارات این جریانات یا آمریکا از خوی استکباری خود دست بر داشته یا آنها استحاله شده اند.

 

وی تصریح کرد: طبق شواهد موجود از جمله جنایتهای مکرری که آمریکا در قبل و بعد از انقلاب علیه ما داشته است و هم اکنون نیز حتی پس از برجام تهدید های آنها و بدعهدی شان ادامه دارد آمریکا همان است که بوده و این جریانات هستند که استحاله شده اند.

 

وی در پایان از تمام صاحبان رسانه و تریبون داران خواست تا حقی که انقلاب اسلامی و امام راحل و شهدا به گردن شان دارند را با تلاش برای حفظ و تقویت روحیه استکبار ستیزی خصوصا در نسل های جدید ادا کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار