ناآرامي ها در قدس شريف افزايش يافت
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از القدس العربي، تشنج و درگيري صبح امروز در قدس شريف بار ديگر در نتيجه تصميم پليس رژيم صهيونيستي كه به يهوديان تندرو اجازه ورود به قدس شريف را داد، بالا گرفت.
همچنين نيروهاي پليس هم با ادعاي اينكه فلسطينيان به داخل مسجد الاقصي سنگ پرتاب مي كنند به اين مكان مقدس حمله ور شدند.
اين در حالي است كه پليس رژيم صهيونيستي از بازداشت 12 فلسطيني كه سه نفر از آنها داخل قدس شريف و نه نفر ديگر در ورودي هاي اين حرم شريف، حضور داشتند، خبر داد.
پليس همچنين از بمب هاي صوتي در اين يورش استفاده كرد.
رسانه هاي گروهي رژيم اشغالگر قدس به نقل از منابع پليس در ادعايي واهي اعلام كردند: يكي از گشتي هاي پليس كه از ساعات اوليه صبح در داخل قدس شريف در حال گشت زني بود متوجه شد دو فلسطيني براي افتادن نيروهاي پليس در ورود به حرم قدسي اقدام به ريختن روغن بر روي زمين كردند.
از سوي ديگر شيخ محمدحسين، مفتي قدس در تماس تلفني با رويترز تصريح كرد: صبح امروز پليس رژيم صهيونيستي به صحن هاي مسجد الاقصي حمله ور شد و هر كس كه در آنجا بود چه زن، چه مرد و چه كودك را مورد ضرب و شتم قرار داد.
وي در عين حال گفت: پليس رژيم صهيونيستي در اين ميان مسجد الاقصي را تحت محاصره درآورد و هر كس كه آنجا حضور داشت را محاصره کرد.
مفتي قدس همچنين به تلاش شهرك نشينان براي حمله به قدس با حمايت پليس اين رژيم كه منجر به افزايش درگيري ها شد، اشاره كرد.
عدنان الحسيني يكي از نگهبانان قدس، مسئوليت افزايش ناامني ها در قدس شريف را متوجه رژيم صهيونيستي دانست و در گفت و گو با رويترز گفت: اسرائيل بايد مسئوليت همه آنچه در مسجد الاقصي رخ مي دهد را بر عهده بگيرد.
وي ادامه داد: اسرائيل خواهان ناآرام كردن اوضاع قدس است تا از اجراي صلح خودداري كند، اين رژيم همچنين شهرك نشينان را تشويق مي كند تا در زمان حضور پليس اسرائيل در صحنه حاضر باشند.
اين در حالي است كه صبح امروز يهوديان صهيونيست در ديوار حائط البراق در قدس شريف فريضه ديني خود را ادامه دادند و پليس نيز به شدت از آنها حفاظت به عمل آورد.
لازم به ذكر است، پليس رژيم صهيونيستي عصر ديروز اعلام كرد كه به نمازگزاران مسلمان در روز يكشنبه اجازه خواهد داد تا بدون هيچ قيد و بندي در قدس شريف حضور داشته باشند و در عين حال از حضور يهوديان تندرو در صحن مسجدالاقصي نيز خبر داده بود.
پليس رژيم صهيونيستي از دو هفته قبل به دليل ادامه درگيري پليس و فلسطينيان در نتيجه حمله يهوديان تندرو به مسجد الاقصي افزايش درگيري و تشنج ها را پيش بيني كرده بود./انتهاي پيام/