آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۳۴۶۶

«آبرسانی پوست» باید در مطب انجام شود نه آرایشگاه‌

یک متخصص پوست و مو گفت: خانم‌ها از انجام درمان‌هایی مانند آبرسانی پوست در آرایشگاه‌ها بیشتر استقبال می‌کنند تا مطب پزشکان متخصص در حالی که مواردی این چنینی باید زیر نظر پزشک مربوطه انجام شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا عرفانی متخصص پوست و مو با بیان اینکه آبرسانی یا هیدرودرمی‌ برای پوست‌های خشک یا پوست‌هایی که رطوبشان کم است استفاده می‌شود، اظهارکرد: افرادی که زیاد صورت خود را می شویند، پوست خشک‌تری نسبت به افردای که کمتر از مواد شوینده استفاده می‌کنند، دارند.

 

وی با بیان اینکه معمولا افرادی که در نواحی خشک زندگی می‌کنند بیشتر نیازمند آبرسانی پوست هستند؛ چرا که پوست آن‌ها خشک و از رطوبت کمتری برخوردار است، افزود: آبرسانی روشی است که بر اساس آن به رطوبت پوست کمک می‌شود و لازم است آموزش‌هایی به بیمار داده شود که کمتر پوست صورت را شست و شو دهد تا نیاز کمتری به آبرسانی داشته باشد.

 

این متخصص پوست و مو به استفاده از کرم‌های آبرسان تاکید کرد و گفت: شست و شوی مکرر پوست به بافت آن آسیب می‌رساند و منجر به خشک شدن پوست می‌شود. لازم است بعد از شست و شو از کرم‌های آبرسان استفاده شود.

 

عرفانی با اشاره به اینکه استفاده از وسایل آرایشی منجر به آسیب رسیدن به پوست و در نتیجه خشکی پوست می‌شود، ادامه داد: خانم‌ها بیشتر در آرایشگاه‌ها از آبرسانی پوست استقبال می‌کنند تا مطب پزشکان متخصص، در حالی که موارد این چنینی باید زیر نظر پزشک مربوطه انجام شود.

 

وی با بیان اینکه پزشکان متخصص بیشتر با استفاده از کرم‌های چرب و آبرسانی سعی در درمان خشکی پوست بیمار می‌کنند، تصریح کرد: ماندگاری ویتامینه کردن یا آبرسانی به پوست چندان زیاد نیست و روش هیدرودرمی برای پوست‌های آکنه دار،‌ موجب بسته شدن منافذ آکنه و تشدید آن می‌شود.

 

این متخصص پوست با اشاره به اینکه کرم‌های چرب و آبرسان برای پوست‌های چرب و جوش دار مفید نیست، گفت: آبرسانی پوست سن خاصی ندارد و مواردی مانند آبرسانی یا بوتاکس بر حسب نیاز پوست و نه سن افراد انجام می‌شود و در هر سنی که پوست آسیب ببیند نیاز به درمان دارد.

 

منبع: ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار