کد خبر:۴۵۴۶۲۵
عضو هیأت علمی دانشگاه کوئیزلند استرالیا:

دانشگاه‌ها باید وارد تحقیقات با استانداردهای بین‌المللی شوند

عضو هیات علمی دانشگاه کوئیزلند استرالیا با اشاره به اهمیت تحقیقات کاربردی در جامعه گفت: دانشگاه‌ها باید وارد تحقیقات با استانداردهای بین‌المللی شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، مهریار نوری افشار، عضو هیات علمی دانشگاه کوئیزلند استرالیا روز گذشته در دانشگاه یزد گفت: در حال حاضر در دنیا تحقیقات و پژوهش اهمیت زیادی پیدا کرده است و دانشگاه‌ها باید وارد تحقیقاتی شوند که از استانداردهای بین‌المللی برخوردار است.

 

وی افزود: در تمام دنیا دانشگاه ها با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند تا از این طریق بتوانند از ظرفیت های یکدیگر به خوبی استفاده کنند؛ اما در این راستا هرچند می توان ارتباط مجازی برقرار کرد اما رابطه چهره به چهره می تواند اثرگذارتر و مهمتر از دیگر ارتباط ها باشد.

 

عضو هیات علمی دانشگاه کوئیزلند استرالیا خاطرنشان کرد: یکی از شاخصه های موفقیت برخی از دانشگاه ها رابطه نزدیک تدریس و تحقیق است؛ به نحوی که تحقیقات باید وارد تدریس شوند و از آن ها کاربرد و عمل انجام شود.

 

نوری افشار بیان کرد: در دانشگاه یزد بخش های مختلف در یک سایت قرار دارند که این یک موفقیت است؛ زیرا در دانشگاه های مختلف از جمله کوئیزلند بخش های مختلف را در کنار هم قرار می دهند.

 

وی تصریح کرد: به طور کلی تحقیق و پژوهش هم اکنون یک شکل جدیدی یافته است و این شکل جدید یک مزایا و مضراتی دارد که دسترسی آسان به اطلاعات، استانداردها و پیروی از پروسه‌ها و ایجاد رابطه‌ با دانشگاه‌های دیگر نیز از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.

 

عضو هیات علمی دانشگاه کوئیزلند استرالیا بیان کرد: امروز تحقیق در دانشگاه‌ها بسیار با اهمیت شده و دولت بر اساس تحقیقات به دانشگاه‌ها بودجه اختصاص می‌دهد و ارزیابی آنها روی مقالات دانشگاه‌هاست و این فشارهای زیاد به منظور ارائه مقالات و انتظارات زیاد دانشگاه ها از اساتید و انتظارات دانشجویان، یکی از آسیب‌های جدی در عرصه تحقیق و پژوهش در دنیای امروزی است؛ زیرا در این راستا در گذشته اگر کسی تحقیقی را انجام می داد، براساس علاقه انجام می داد و این علاقه باعث میشد تا آخر کار خود را ادامه دهد و به پایان برساند.

 

نوری افشار خاطرنشان کرد: ارتباط دانشگاه یزد و دانشگاه کوئیزلند می تواند اثرگذار باشد؛ اما با توجه به پیچیدگی ها ممکن است دشوار باشد؛ اما برقراری ارتباطات اولیه میان اعضای هیأت علمی و دانشجویان دو دانشگاه مقدمه و بستر مناسبی برای ایجاد ارتباطات گسترده‌تر و امضای تفاهم‌نامه میان دو دانشگاه در آینده باشد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار