کد خبر:۴۵۴۹۰۱

اسرار سنگ قبر آیت الله بهجت + عکس

پس از عروج ملکوتی آیت الله بهجت و خاکسپاری ایشان در حرم مطهر حضرت معصومه (س) تا حدود دو ماه نشان خاص و ثابتی روی مزار ایشان موجود نبود و پس از آن هم یک صندوق چوبی با پوششی سیاه و پارچه ای روی قبر این عالم دینی قرار گرفت.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، بعد از مدتی نیز آن پارچه، با بنری که نقش محراب داشت و متنی توصیفی و عربی روی آن نوشته شده بود جایگزین شد.


اما سرانجام از طرف بیت آیت الله بهجت سنگی به ابعاد ۸۰ × ۱۸۰ پیشنهاد می شود، اما در بازار سنگ این نوع سنگ بسیار کمیاب بود و نیاز به پیگیری های مداوم داشت؛ از سوی دیگر برداشت از وجوهات شرعی، برای تهیه سنگ مزار به هیچ عنوان مورد نظر بیت معظم له نبود و برخی دوستداران و شاگردان آیت الله بهجت، داوطلب پرداختی به میزان توانایی خود و چند نفری نیز داوطلب پرداخت کل وجه شدند.


با گذشت بیش از یکسال نه تنها جستجوی سنگ بلکه متن، نوع خط، نوع ترکیب بندی و … مشخص نبود! گویا هیچ متنی رسا نبود تا آن شخصیت والا را توصیف و معرفی کند تا این که هنرمندی متعهد و از ارادتمندان آیت الله بهجت پیشنهاد می کند: «رساترین کلام در تعریف آقا امضای ایشان بود؛ العبد». این پیشنهاد مورد تائید قرار می گیرد.

 

با پیگیری و همراهی آستانه مقدسه حضرت معصومه (س)، کارگاهی در اطراف تهران که سنگی با ابعاد مورد نظر را دارد، معرفی می شود.


اما به علت آماده نبودن وجه خرید سنگ، مدتی طول می کشد تا سرانجام بانی سنگ مشخص و سنگ خریداری می شود.

 

 

برای خطاطی و حجاری هنرمندانی از قم و اصفهان و تهران معرفی می شوند و تقسیم کار می شود که در این میان سهم ستاد بازسازی عتبات اصفهان قابل توجه بود؛ هنرمندانی صدیق و متدین که بی وضو دست به کار نبردند.

 

 

به این ترتیب در وسعتی از سادگی و خلوتی سنگ، اصالت و هویتی برجسته، رخ می کند، «العبد محمد تقی بهجت بن محمود». «العبد» در قطعه ای میناکاری نقش می گیرد و در هنری زیبا و کاری بسیار نو ، روی سنگ قبر متصل می شود.

 

منبع: نمناک تبیان قدس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
United States of America
۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۲
خدا رحمتش کنه. دوستش داریم خانوادگی. دست همه درد نکنه.
84
4
مصطفی بهبهانی
United States of America
۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۸
سلام، برام سوال شد آیت الله بهجت با اون همه سادگی و دوری از دنیا و زهد مثال زدنی، و سفارش به پرهیز از دنیا گرایی، که همه اینها عامل جذب خیلی ها به دین شد که کتابها درباره اش نوشته اند، باید این حرکت تجملاتی برای مزارش صورت بگیرد؟ بنظرم دافعه این کار بیشتر از جاذبشه، جذابیت آیت الله بهجت به دوری از دنیا بود قبرشاان هم لازمه همین خصوصیت رو میداشت
خدا به مراتبشون در بهشت بیافزاید و ما رو عاقبت بخیر کند
14
6
ایرانی
۱۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۴
البته آنقدر ایشان بالا مقام هستند که اگر کسانی هم مخالف منش ایشان رفتار کنند دامن ایشان پاک از این آلودگیهاست
م.م
United States of America
۰۷ آبان ۱۳۹۴ - ۰۴:۳۷
ایشون ابروی علما بود....
15
1
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۱
یعنی سنگه چقدر قیمتش بود اینا که دم از سادگی میزدن مگه سنگ قبرهای قبرستان بقیع چقدر قیمتین که اقاییون دنبال مرررمرر اب طلا هستن برا سنگ پدرانشون
2
3
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۸
خداوند ما را با روح اين عالم برجسته در روز محشر محشور نمايد
19
5
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۱
اتفاقا خودش گفته بوده بنویسید العبد....
3
0
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ آبان ۱۳۹۴ - ۰۵:۵۳
ایشان یک عمر از مال دنیا دوری می کرد چطور اطرافیان دونبال سنگی بوده اند که تهیه پولش ایقدر سخت بوده؟
باید به منش افراد احترام قائل شد اگر راست میگفتید درزمان حیات ایشان میگفتید فلان سنگ را میخواهیم بخریم و نظر ایشان را جویا میشدید اگر از نگاه ایشان نمیترسیدید!!
5
0
امیرحسین سلطانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۹
رضوان و رحمت الهی بر این مرد بزرگوار تاریخ
7
3
پربازدیدترین آخرین اخبار