کد خبر:۴۵۴۹۸۳
باشگاه دانشجویان/

نفوذی که ممکن است ما را وامدار سرمایه‌های خارجی کند

سرمایه‌گذاران خارجی ایران را کشوری مناسب برای کسب‌وکار و نیز دارای ظرفیت نیروی انسانی بالا می‌بینند و می‌توانند ایران را برای کمپانی‌های خود مناسب تولید و صادرات کالا نه تنها در ایران که بازار ۸۰ میلیونی دارد؛ بلکه برای منطقه از مزیت‌های ژئوپلیتیکی ایران به سادگیِ ممکن، به نفع خود استفاده کنند.

گروه دانشگاه حبرگزاری دانشجو-یادداشت دانشجویی*؛ یکی از وظایف مهم دولت پس از مذاکرات و تصویب برجام، زمینه‌سازی برای احیای اقتصاد با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی است که به حتم وظیفه‌ سنگینی بر دوش دولت است.


این هدف‌گذاری برای دولت مستلزم یک مجاهدت بسیار بزرگ است که در عین حفظ استراتژی که باید براساس اقتصاد مقاومتی اتخاذ شود از سرمایه‌های داخلی نیز استفاده‌های صددرصدی بکند و بیش از حد به سرمایه و پول خارجی اتکا نکند و از ورود کالاهای مصرفی تا جایی که می‌تواند صرف نظر کند اگر هم قرار به سرمایه‌گذاری باشد، اولویت برای سرمایه‌گذاری بر روی صنعت و تکنولوژی و کالاهای داخلی است و پیگیری تقویت تولید ملی و اتکا به اقتصاد دانش‌بنیان و تکیه بر صنعت بومی نه واردات کالاهای مصرفی.


به این نکته مهم باید توجه داشت که سرمایه‌گذاران نگاه سویی به کشور نداشته باشند، چرا این را عرض می‌کنم؟ برای اینکه سرمایه‌گذاران خارجی ایران را کشوری مناسب برای کسب‌وکار و نیز دارای ظرفیت نیروی انسانی بالا می‌بینند و می‌توانند ایران را برای کمپانی‌های خود مناسب تولید و صادرات کالا درنظر بگیرند زیرا نه تنها ایران بازار ۸۰ میلیونی دارد؛ بلکه برای منطقه ببینند و از مزیت‌های ژئوپلیتیکی ایران به سادگیِ ممکن، به نفع خود استفاده کنند و شرکت‌های ورشکسته خود و اقتصاد راکدشان را از منجلاب نجات دهند.


در ذیل این بحث، یک مطلبی که از نظر بنده مهم می‌آید که مورد توجه نیز هست، مبحث نفوذ است، ورود سرمایه‌های امریکایی و اروپایی که پشت پرده‌ آن لابی صهیونیست مشاهده می‌شود می تواند زمینه‌ نفوذ را در ایران به وجود بیاورد به هرحال چرخش سرمایه خارجی در داخل مملکت صلاح نیست هرچند که شرایط اقتصادی بهبود پیدا کند؛ ولی کاذب و کوتاه مدت بوده و صرفاً برای راضی کردن موقتی ملت ایران بوده تا یک سیستم سرمایه‌داری و ساختاری جدید متکی بر ثروت در اقتصاد ایران به وجود بیاید تا تأثیرگذاری‌اش را از طریق سرمایه در سیاست و فرهنگ این ملت بگذارد همان‌طور که سرمایه‌های لابی‌های صهیونیستی در امریکا تأثیر سیاسی بسزایی گذاشته. (مراقب باشید تا خود را وامدار سرمایه‌های خارجی نکنید.)


نفوذ یک مبحث بسیار حائز اهمیت است که نباید ساده از آن گذشت و آن را نادیده گرفت، امریکا کاملاً غیرقابل اطمینان و اعتماد است و این بارها در طول تاریخ انقلاب اسلامی ایران ثابت شده، دقت کنیم در طول مذاکرات دلیلی ندارد که اوباما و جان‌کری با نتانیاهو رفت‌وآمد کرده و در مورد مذاکرات ایران و ۱+۵ صحبت کنند.


دولت باید با حفظ وحدت میان قوا زمینه‌های قانونی و سیاسی را برای جلوگیری از سوءِ استفاده‌های شرکت‌های خارجی ببندد.


* سجاد فرهمند پارسا، قائم مقام جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گلستان و عضو کمیسیون سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی

 

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
امید جهان گیر
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۳
من کاملا با آقای فرهند پارسا کاملا موافق هستم.بسیار عالی
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار