آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۵۲۱۵
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رودسر

با تشکیل کمیته حقیقت یاب بین المللی تمام جهان از دستهای پشت پرده آل سعود آگاه می‌شوند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رودسر گفت: با تشکیل کمیته حقیقت یاب بین المللی تمام جهان از دستهای پشت پرده آل سعود آگاه می‌شوند.

مهران سلیقه در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در رشت، گفت: ظریف تصور می‌کند سیاست خارجه یعنی فقط لبخند زدن و سر فرود آوردن درمقابل دشمن وهرچه آنها تهدید و بی ادبی شان زیادتر می‌شود همچون شخصی ضعیف با لبخند به آنها جواب می‌دهد و انگار خبر ندارد دشمن چگونه برای ملت ایران دندان تیز کرده است.

 

وی افزود: وزیر ما تصور می‌کند که آل سعود دوست و برادر ماست و ظاهرا فراموش کرده است که  چندصد نفر از حاجیان ما درحج امسال کشته شدند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رودسر تصریح کرد:کمیته حقیقت یاب بین المللی باید به سرعت تشکیل شود و این مسئله را برای جهانیان روشن کند، تاتمام جهان از دستهای پشت پرده این جنایت آگاه شوند.

 

سلیقه با شاره به نامه  رهبری درباره  برجام به رئیس جمهور گفت:  این نامه بسیار هوشمندانه بود، ایشان در نامه خود نشان دادند که برجام با شرایط فعلی اش به ضرر کشور است،  مگر این که با شروط رهبری اجرا شود،که دولت با این شروط سفت و سخت نمی‌تواند برجام را اجرا کند،  چون دولت اعتقادش همواره این گونه نبوده و برعکس فرمایش رهبری دولت به دشمن خوشبین است.

 

وی گفت: اگر روحانی هوشمند بود باید می‌فهمید که رهبر با شروطی که قرار دادند قلبا راضی نیستند به این برجام و فرمودند که برجام دارای نقاط ضعف و ابهام زیادی است و سدی ایجاد کردند در مقابل نفوذ دشمنان، ولی رهبری بازهم دست دولت را باز گذاشته اند تا دولت خودش تصمیم بگیرد.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رودسر خاطر نشان کرد: شک نکنید نامه رهبری فصل الخطابه است و همه باید از آن پیروی کنند،  دولت در زبان فرمایشات رهبری را قبول می‌کند ولی در عمل نه، اگر دولت مطیع رهبر نباشد ضرر جبران ناپذیری به کشور وارد می‌شود.

 

سلیقه گفت: مردم باید نسبت به این قضیه هوشیار باشند و قبل از این که به کشور ضرری وارد شود،  بیدار شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار