کد خبر:۴۵۵۵۴۲
مسئول بررسی و تحلیل پایگاه شهید علی محمدی دانشگاه آزاد زنجان:

آل سعود گرفتار بازی دو سر باخت شده است

مسئول بررسی و تحلیل پایگاه شهید علی محمدی دانشگاه آزاد زنجان با اشاره به اشتباه بزرگ آل سعود در تایید اعدام شیخ نمر گفت: آل سعود امروزه مستاصل مانده و گرفتار بازی دو سر باخت شده است.

هادی جعفری، مسئول بررسی و تحلیل پایگاه شهید علی محمدی دانشگاه آزاد زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در زنجان، در خصوص صدور مجوز اعدام شیخ نمر گفت: وهابیت شاخه ای از صهیونیست جهانی است که عملا به نام اسلام در زمین دشمنان اسلام بازی می‌کند و بارزترین مصداق آیه فی قلوبهم مرضا در عصرحاضر است.


وی با اشاره به عملکرد ضعیف حاکمان سعودی در همه ابعاد بین المللی افزود: حکومت عربستان گرفتار یک بازی دو سرباخت در همه معادلات منطقه ای و جهانی شده و خصوصا در مساله شیخ نمر، آل سعود می‌داند که اگر اقدام به آزادی وی کند این شیخ انقلابی به بیدارسازی مردم عربستان به خصوص شیعیان این سرزمین ادامه خواهد داد و اگر او را اعدام کند رویش خون شیخ نمر کار آل سعود را یکسره خواهد کرد.


این فعال دانشجویی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر ادامه دار بودن انقلاب اسلامی تا ظهور امام زمان(عج) تصریح کرد: همان گونه که رهبر فرزانه انقلاب در سخنرانی اخیر خود اعلام کردند، برخلاف تفکر عده ای که گمان می‌کنند انقلاب تمام شده و ما صرفا وارد فاز جمهوریت شده ایم، هیچ وقت انقلاب اسلامی تمام نخواهد شد.


جعفری افزود: تا وقتی که انقلاب به ظهور حضرت حجت(عج) متصل شود، خون هایی که در این راه به زمین ریخته می‌شود موجب رویش بیشتر افراد انقلابی است و‌ آل سعود باید‌ بداند که با‌‌ اعدام شیخ نمرها به جوش و ‌خروش مردم انقلابی در‌ سرزمین حجاز افزوده خواهد‌ شد و آنان را‌ توانایی مقابله با این سیل خونی که ایجاد کرده اند نخواهد بود.


وی ضمن اشاره به حمایت جنبش دانشجویی از مظلومین عالم تصریح کرد: جنبش دانشجویی حمایت همه جانبه خود از رهبر شیعیان عربستان را اعلام کرده و اقدامات ضد آزادی بیان و ضدحقوق بشر آل سعود را در برابر سکوت مدعیان دروغین آزادی بیان و حقوق بشر محکوم می‌کند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار