کد خبر:۴۵۵۳۰۸
تایمز: ايران مسئول گلوله باران اردوگاه ليبرتي است!
روزنامه واشنگتن تایمز نوشت: مخالفان ایرانی ادعا می کنند ایران مسئول حمله راکتی مرگبار به اردوگاه لیبرتی در عراق بوده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، این روزنامه آمریکایی در پایگاه اینترنتی خود و در گزارشی به قلم گای تیلور افزود: گروه مجاهدین خلق(منافقین) ادعا می کند روز پنجشنبه بیش از ۲۰ نفر از اعضای این گروه که در پایگاه سابق ارتش آمریکا در نزدیکی بغداد ساکن هستند، در حمله راکت های ساخت ایران به این محل کشته شده اند.
تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است اما سران این گروه(منافقین) که مدافعین قدرتمندی در واشنگتن و برخی پایتخت های اروپایی دارند، بلافاصله دولت ایران را مقصر اعلام و ادعا کردند سران بغداد که از حمایت ایران برخوردارند با رضایت خاطر اجازه چنین حمله ای را داده اند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
ان شا الله خداوند روزی ما گرداند کشتن منافقین و تروریستهای حرامی داعش را فعلا که توفیق نشده ما رو اعزام کنند