به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا نصیری، دانشیار گروه آموزشی علوم دامی دانشکده کشاورزی و مسئول کارگاه با بیان اینکه این کارگاه با هدف آشنایی با روش های جدید توالی یابی ژن تحت عنوان NGS برگزار شده است، گفت: مطالعات بین ژن ها، تشخیص و پیدا کردن ژن ها، ترنسکریپت ها و ... در سطح DNA در این کارگاه انجام میشود.
وی با اعلام اینکه در این تکنیک و در یک آزمایش میلیون ها ژن خوانش متوالی خواهند داشت، گفت: کیفیت و آنالیز این داده ها به کمک نرم افزارهای تخصصی در حوزه دی انفورماتیک انجام میگیرد.
نصیری با اشاره به تدوین مفاهیم و دانش مولکولی مباحث توالی یابی ژنوم و بیان ژن در این کارگاه خاطرنشان کرد: در این کارگاه همچنین معرفی و کار عملی با نرم افزارهای تخصصی نیز آموزش داده می شود.
استادیار گروه آموزشی علوم دامی با بیان اینکه یکی از اساتید مدعو از دانشگاه آدلاید استرالیا می باشد، گفت: در این کارگاه تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه های کشور شرکت کرده اند.
لازم به ذکر است، کارگاه مذکور به مدت چهار روز، از 10 آبان تا 13 آبان و از ساعت هشت تا 18 در محل کتابخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است.