کد خبر:۴۵۷۵۰۸
دانشگاه صنعت نفت همچنان بر مدار خفقان؛
تریبون آزاد بسیج دانشجویی دانشگاه صنعت نفت آبادان با موضوع «نیروی انسانی» هم لغو شد
هیات نظارت بر تشکلهای دانشجویی دانشگاه صنعت نفت آبادان با برگزاری تریبون آزاد با موضوع «بررسی وضعیت استخدام و نیروی انسانی در وزارت نفت» مخالفت کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اهواز، هیات نظارت بر تشکل های دانشگاه صنعت نفت آبادان به تریبون آزاد دانشجویی هم مجوز نداد.
تریبون آزاد بسیج دانشجویی دانشگاه صنعت نفت آبادان که قرار بود، 16 آبان ماه برگزار شود با وجود طی شدن مراحل اداری، به دلایل نامعلوم مورد مخالفت دانشگاه قرار گرفت.
این تریبون با موضوع «نیروی انسانی در وزارت نفت» قرار بود شنبه برگزار شود که به نظر می رسد به دلیل مشکلاتی که وزیر نفت برای استخدام دانشجویان به بار آورده، مورد مخالفت دانشگاه قرار گرفته است.
لازم به ذکر است، دانشگاه نفت آبادان همزمان با یوم الله 13 آبان از حضور حجت الاسلام نبویان و رسایی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و رستمی از اعضای هیات علمی دانشگاه امام صادق (ع) به دلایل واهی ممانعت کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
می خوان ما خفه بشیم. اگه خفه خون بگیریمدیگه راضی میشن. همه برنامه ها رو لغو کردن.
پاسخ
از مدیریت محافظه کار دانشگاه صنعت نفت بیشتر از این هم انتظار نمی رود
پاسخ
اول هه هه هه هه
پاسخ
يكي بداد جوناي ابادان برسه بسه ديكه تفرقه بسه. عرب لر كرد ترك فارس سياه سفيد .بوميا بيكارن از اردبيل قم و از سراسر ايران تو ابن خراب شده كار ميكنند و ابادانيا بيكارند خدا راضي نميشه
پاسخ