کد خبر:۳۳۸۱۶۸

آئین تودیع رئیس پیشین و معارفه رئیس جدید دانشگاه صنعت نفت برگزار شد

آیین تودیع غلامرضا راشد، رئیس پیشین و معارفه عبدالنبی هاشمی، رئیس جدید دانشگاه صنعت نفت با حضور سیدکاظم وزیری هامانه قائم مقام محترم وزیر نفت و ديگر مسئولين و مقامات وزارت نفت و دانشگاه صنعت نفت برگزار شد.
آئین تودیع رئیس پیشین و معارفه رئیس جدید دانشگاه صنعت نفت برگزار شد

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» آیین تودیع غلامرضا راشد، رئیس پیشین و معارفه عبدالنبی هاشمی، رئیس جدید دانشگاه صنعت نفت با حضور سیدکاظم وزیری هامانه قائم مقام محترم وزیر نفت و ديگر مسئولين و مقامات وزارت نفت و دانشگاه صنعت نفت برگزار شد.

 

در این مراسم که با حضو قائم مقام محترم وزیر نفت آقای سید کاظم وزیری هامانه و ديگر مسئولين و مقامات وزارت نفت و دانشگاه صنعت نفت همراه بود از زحمات آقای دكتر غلامرضا راشد رئیس سابق دانشگاه صنعت نفت تجلیل به عمل آمد و آقاي دكتر عبدالنبی هاشمی به عنوان رئیس جدید معرفی شد.

 

در این مراسم وزیری هامانه با تجلیل از زحمات رئیس پیشین دانشگاه صنعت نفت و آرزوی موفقیت برای رئیس جدید این دانشگاه اظهار داشت: فضای دانشگاه صنعت نفت باید آرامش‌بخش باشد.

 

وی بر ضرورت تربیت فارغ‌التحصیلان نخبه و برقراری ارتباط بیشتر بین دانشجویان و استادان دانشگاه صنعت نفت با این صنعت تاکید کرد و گفت: هم اکنون به نحو مطلوبی از امکانات، تاسیسات، آزمایشگاه‌ها و تجهیزات صنعت نفت برای ارتقای سطح علمی دانشجویان و آشنایی بیشتر آن‌ها با این صنعت بهره گرفته نمی‌شود.

 

قائم مقام وزیر نفت، بر استفاده بهتر از زمان تاکید و تصریح کرد: هم اکنون ارتباط دانشجویان و استادان دانشگاه صنعت نفت با این صنعت در تابستان‌ها قطع است، در حالی‌که این ارتباط باید به صورت مستمر ادامه یابد.

 

وی با اشاره به سابقه درخشان دانشکده نفت آبادان و کارنامه موفق دانشگاه صنعت نفت در گذشته، ادامه داد: هم اکنون نیز لازم است تربیت دانشجویان به نحوی انجام شود که دانشجو پس از فراغت از تحصیل، شرایط جذب در صنعت نفت را داشته باشد.

 

این مقام مسئول اظهار کرد: هدف‌گذاری ریاست جدید دانشگاه صنعت نفت برای ارتقای سطح کیفی این مجموعه ضرورت دارد و وزارت نفت به صورت جدی، تعیین اهداف و پیگیری آن را در این زمینه دنبال می‌کند.

 

وزیری هامانه در پایان با قدردانی از اخلاق اسلامی، خضوع و تلاش‌های غلامرضا راشد در مدت تصدی ریاست دانشگاه صنعت نفت، یادآور شد: اشاره به برخی مشکلات، نفی کننده کوشش‌های انجام شده در این دانشگاه نیست و امیدواریم با تعیین رئیس جدید، افق‌های تازه‌ای پیش روی دانشگاه باز شود.

 

عبدالنبی هاشمی در مراسم معارفه خود به عنوان رئیس دانشگاه صنعت نفت با بیان این مطلب افزود: هم اکنون دانشگاه صنعت نفت در جایگاه شایسته خود قرار ندارد و باید مسیر برای حرکت دانشگاه از وضع موجود به وضع آرمانی آن هموار شود.

 

وی بر ضرورت تعیین فعالیت‌های دانشگاه صنعت نفت در مسیر رفع نیازهای وزارت نفت تاکید کرد و ادامه داد: شناسایی نیازهای وزارت نفت، دانشگاه را در تصمیم‌گیری برای انتخاب رشته‌های تحصیلی جدید یاری می کند.

 

رئیس دانشگاه صنعت نفت با تاکید بر ضرورت تبدیل دانشگاه صنعت نفت از دانشگاهی صرفا آموزش‌محور به دانشگاهی فنآور محور ادامه داد: فارغ‌التحصیلان دانشگاه در هر مقطعی که فارغ‌التحصیل می‌شوند، باید به اندازه‌ای مجرب و متبحر باشند که به سرعت جذب بازار کار شوند و دیگر نیازی به آموزش‌های ضمن خدمت نداشته باشند.

 

غلامرضا راشد در مراسم تودیع خود در تشریح عملکرد دانشگاه صنعت نفت در زمان تصدی خود بر سمت رئیس دانشگاه طی ٦ سال گذشته توضیح داد: این دانشگاه در رتبه دوم دانشگاه‌های دارای بیشترین درصد قبولی در مقطع کارشناسی‌ارشد قرار دارد. وی ادامه داد: طی این سال‌ها برای نخستین بار مجوز مقطع دکتری در رشته‌های تحصیلی دکتری مهندسی نفت، دکتری مهندسی شیمی (گاز) و فرایندهای جداسازی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخذ شد و جذب اعضای هیئت علمی نیز منحصرا از طریق فراخوان سراسری وزارت علوم صورت گرفت.

 

راشد، ارتقای مرتبه ١٤ عضو هیئت علمی دانشگاه را از مرتبه استادیاری به دانشیاری و ارتقای چهار عضو به مرتبه استادی را حاکی از اهمیت بهبود مستمر رتبه علمی و بروز بودن اساتید این دانشگاه دانست و افزود: همچنین تعداد مقالات ISI تهیه شده توسط دانشجویان این دانشگاه که در سال ٨٧، تنها ٢٥ مقاله بود در سال ٩١ به ١١٠ مقاله افزایش یافت. جناب آقاي دكتر راشد رئيس پيشين دانشگاه صنعت نفت هداياي اهدائي از سوي وزارت نفت را جهت حمايت به مردم مظلوم غزه اهداء نمودند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار