کد خبر:۴۵۷۷۴۵
بر اساس ردهبندی مجله آمریکایی فوربس
پوتین بار دیگر قدرتمندترین شخصیت جهان شد
بر اساس ردهبندی مجله آمریکایی فوربس رئیس جمهور روسیه برای سومین سال متوالی به عنوان قدرتمندترین شخصیت جهان انتخاب شد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، مجله آمریکایی فوربس در رده بندی سال 2015 بار دیگر"ولادیمیر پوتین" رییس جمهور روسیه را به عنوان قدرتمندترین شخصیت جهان انتخاب کرد.
این برای سومین سال متوالی است که ولادیمیر پوتین در صدر این فهرست قرار می گیرد.
در این فهرست پس از پوتین نام" آنگلا مرکل" صدر اعظم آلمان دیده می شود که با پشت سر گذاشتن "باراک اوباما" جایگاه دوم را به خود اختصاص داده است. باراک اوباما در جایگاه سوم قرار دارد.
پاپ فرانسیس رهبر کلیسای کاتولیک و "شی جین پینگ" رییس جمهور چین به ترتیب در جایگاه چهارم و جایگاه پنجم این رده بندی قرار گرفته اند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.