کد خبر:۴۵۸۰۰۲

کارگردان «مختار نامه» به «هفت» می‌آید

داود میرباقری و علی معلم با مصائب تولید فیلم های مذهبی- تاریخی به «هفت» می آیند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، دومین قسمت از دور تازه برنامه سینمایی «هفت» امشب ۱۵ آبان ماه و در ادامه مبحث هفته گذشته خود، با موضوع بررسی مشکلات فیلم های مذهبی- تاریخی ساعت ۲۳ روی آنتن شبکه سه سیما می رود.

 

«هفت» با موضوع بررسی مشکلات و مصائب تولید فیلم های دینی و تاریخی این بار با داوود میرباقری و علی معلم گفتگو خواهد کرد.

 

همچنین حمید گودرزی در برنامه این هفته «هفت» به گفت و گو با عوامل فیلم سینمایی «چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» خواهد پرداخت. این گفت و گو در حاشیه اکران خصوصی این فیلم در ایوان شمس انجام شده است.

 

در این برنامه مسعود فراستی نیز در میز نقد خود به همراه میهمانانش، به نقد و بررسی فیلم «نهنگ عنبر» به کارگردانی سامان مقدم می پردازد.

 

برنامه «هفت» با اجرا و سردبیری بهروز افخمی و با حضور مسعود فراستی به عنوان منتقد هر هفته جمعه شب ها از شبکه سه سیما پخش می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار