کد خبر:۴۵۸۱۲
18000 عنوان کتاب در دومين نمايشگاه تخصصي كتاب عرضه شد
رئيس دومين نمايشگاه تخصصي کتاب دانشگاهي گفت: بيش از 18000 عنوان کتاب و 250 ناشر در دومين نمايشگاه تخصصي کتاب دانشگاهي که از نهم تا پانزدهم آبان ماه سال جاري برگزار ميشود، حضور خواهند داشت.
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، سيد عباس حسيني نيک گفت: مراجعه کنندگان، دانشجويان و استادان با توجه به تخصصي بودن اين نمايشگاه و سهولت دسترسي به آن و قرار گرفتن آن در مرکز شهر ميتوانند با سرعت بيشتري کتابهاي مورد نياز خود را در اين نمايشگاه تهيه كنند.
وي اظهار داشت: سايت انجمن فرهنگي ناشران کتاب دانشگاهي به نشاني www.bup.ir نيز امکان جستجو، هم بر اساس نام کتاب و هم ليست ناشرها وجود دارد که علاقهمندان ميتوانند به آن مراجعه كنند.
حسيني نيک ادامه داد: کتابهاي عرضه شده در دومين نمايشگاه تخصصي کتاب دانشگاهي در حوزههاي فني مهندسي، علوم انساني، علوم کشاورزي، علوم پايه، هنر و معماري، علوم قرآني و علوم پزشکي هستند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا