کد خبر:۴۵۸۲۰۷
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور اهواز:

مسئولان سطح کیفی آموزش در دانشگاه را افزایش دهند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور اهواز گفت: کیفیت آموزشی در دانشگاه متناسب با مطالبات مقام معظم رهبری در زمینه ایجاد جهش علمی در کشور نیست و مسئولان باید در زمینه تقویت کیفیت آموزشی در دانشگاه تلاش کنند.

حامد شریف، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور اهواز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اهواز، بیان داشت: دانشگاه ها نقش ویژه ذر ایجاد جهش علمی در کشور دارند و این از مطالبات جدی مقام معظم رهبری از دانشگاه ها است.

 

وی افزود: برای تحقق این مطالبه به حق امام خامنه ای باید مسئولان دانشگاه در زمینه ارتقاء سطح کیفیت آموزشی و پژوهشی در دانشگاه تلاش بیشتری کنند.

 

شریف تصریح کرد: در دانشگاه پیام نور از اساتید با سطح کیفی پایین استفاده می شود که بویزه لازم است در رشته های علوم انسانی از اساتید مجرب و با مدرک علمی بالاتری بهره گیری شود تا رکود علمی حاصل نشود.

 

لازم به ذکر است، یکی از مشکلاتی که دانشجویان در دانشگاه پیام نور از آن گلایه مند هستند، استفاده دانشگاه از اساتید با مدرک کارشناسی ازشد در سطوح مختلف آموزشی است که این سبب شده کیفیت آموزشی کاهش یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار