به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسن رحیم پور ازغدی عصر دیروز در نشست استکبارستیزی و هوشیاری در برابر نفوذ مجدد آمریکا که در دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد گفت: خطر اصلی نفوذ، فکری و فرهنگی است.
وی در مورد علت حساسیت امام در مورد لانه جاسوسی گفت: خطر اصلی که باید نسبت به آن هوشیار باشیم تربیت غلطی است که در مورد نسل قبل از انقلاب در رژیم پهلوی صورت گرفته است و همین طور بعد از آن به واسطه تزریق همین فرهنگ رشد پیدا کرده است.
رحیم پور ازغدی با بیان اینکه هسته اصلی این تفکر از نظر امام کسانی بودند که نسبت به خود غفلت داشتند و منفعلانه و بدون روح انتقادی غرب نگاه می کردند خاطرنشان کرد: این افراد به جای آنکه نقاط مثبت را از غرب به داخل بیاورند عکس آن عمل کرده و نقاط منفی را از آنجا وارد می کنند.
این استاد برجسته علوم انسانی گفت: از نظر امام تمام تلاش غرب این بوده است که همه کشورها در آسیا و به خصوص کشورهای مسلمان عقب بمانند و ضعیف باشند و غربی ها بتوانند بر آنها اعمال قدرت نمایند هر چه هم اجازه دادند به داخل کشورها بیاید برای وابستگی و ضعیف نگاه داشتن آنها بوده است تا بتوانند در آنجا کادر سازی کنند.
وی در مورد خطر اصلی نفوذ از دید امام گفت: آنها می خواهند ما در غفلت باشیم و همیشه جهان سومی بمانیم و مدام وابسته به آنها باشیم؛ ضربه ای که غربی ها از طریق شاه به ایران زدند آن است که روح کار و تلاش و اعتماد به نفس را در ما کشته اند.
رحیم پور ازغدی درباره نظر امام در مورد دانشگاه ملی و اسلامی خاطرنشان کرد: امروز در دانشگاه های ملی و اسلامی باید مصمم باشیم و در همه رشته ها جلو برویم اگر این اراده را داشته باشیم جلوی نفوذ را می توانیم بگیریم.
وی ادامه داد: آنچه ابرقدرت های جهانی همه با هم اتفاق نظر دارند این است که کشورهای به اصطلاح جهان سومی بالاخص ایران باید عقب نگاه داشته شوند. آنها وقتی می خواهند به کشوری حمله کنند با شعار پیشرفت جلو می آیند و تحت عنوان روشنفکری و علوم انسانی این کارها را انجام می دهند آنها از قرن 19 و 20 تمامی دنیا را قربانی خود کرده اند.
استاد دانشگاه با بیان اینکه در صورتی که دانشگاهیان خود را باور کنند طرح استکبارگران موفق نمی شود گفت: عده ای هنوز هم در ایران در مقابل سخن امام که می فرمودند ما می توانیم می گویند ما نمی توانیم کار بکینم دعوای اصلی ما هم با آنها سر همین دو فکر است.
رحیم پور ازغدی بهترین راه حمله به فرهنگ ملت ها را این گونه بیان کرد: بهترین راه این است که خود ملت ها آنها و مستکبرین را به اربابی خود و با توهم پیشرفت قبول کنند مانند ایران که قبل از انقلاب نه تولید علم و صنعت داشت و صددرصد نیز نوکر آمریکا بود.
وی افزود: با پیشرفت های ظاهری و نه پیشرفت واقعی دانشگاه ها را به خدمت گرفتند و به بعد کمک آنها مجلس های فرمایشی در جهت خواسته های خود درست کردند و به وسیله همان افراد نیز قرارداردهای خائنانه امضا کردند و به طور کلی حکومت های خودشان را از طریق همین افراد دانشگاه ها به دست آوردند.
این استاد دانشگاه علل عقب افتادگی کشورها را از دشمن بیرون و بی تدبیری و بی برنامگی داخل دانست و گفت: ما با همه دنیا در صلحیم و هرگز به دنبال تسلط بر کسی نیستیم و اجازه آن را نیز نسبت به خودمان به کسی نمی دهیم. از اول شعار ما همین بود روابط عادی و مسالمت آمیز با جهان.
وی درباره نفس شعار مرگ بر آمریکا گفت: شعارهایی مثل مرگ بر آمریکا، انگلیس و استکبار مرگ بر روابط غیر انسانی و حاکمیتی است که این چنین عمل می کنند نه مرگ بر خاک و مردم آن کشورها بلکه مردم آمریکا نیز اگر بدانند دولت آنها چه جنایاتی با مردم دنیا می کند آنها هم با ما می شوند.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه هیچ کشوری در دنیا مثل آمریکا تبعیض نژادی ندارد گفت: در آمریکا برده داری پیچیده تر نیز شده است الان حتی حقوق اولیه بردگان را بعضی از سیاه پوستان در آمریکا ندارند.
وی در مورد رویکرد کشورهای غربی در منطقه گفت: اگر آمریکا و غرب به کنار بروند کمتر از شش ماه اسرائیل داعش و آل سعود نابود می شوند. مگر می شوند چند بچه در این منطقه جمع شوند و بدون کمک آنها این همه جنایات را انجام دهند چین و روسیه نیز به دنبال منافع خود هستند ما الان چون منافع آنها با کشورهای غربی و آمریکا در تضاد است ما هم به آنها کمک می کنیم.