کد خبر:۴۵۸۹۶۶
معاون دانشگاه آزاد قوچان خبر داد

پذیرش ۱۰۵۰ مقاله در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد قوچان از پذیرش ۱۰۵۰ مقاله در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران خبر داد.

حمید طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، با اشاره به برگزاری بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در ۲۰ و ۲۱ آبان ماه جاری در هتل طرقبه مشهد، گفت: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد قوچان با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار کننده این کنگره ملی هستند.

 

وی افزود: روش‌های نوین فراوری و نگهداری مواد غذایی، روش‌های نوین پایش کیفیت مواد غذایی، مدل‌سازی در فرآیندهای مواد غذایی، ریزپوشانی در صنایع غذایی، جایگزین‌های طبیعی افزودنی‌های سنتزی، غذاهای عمل‌گرا از جمله محورهای این همایش دو روزه است.

 

معاون دانشگاه آزاد قوچان با تأکید بر این مطلب که این واحد دانشگاهی با در اختیار داشتن مقاطع مختلف تحصیلی از کارشناسی تا دکتری در رشته علوم و صنایع غذایی به قطب این حوزه در سطح کشور تبدیل شده است، تصریح کرد: دانشگاه آزاد قوچان دارای پتانسیل‌های فراوانی در این زمینه بوده و با دارابودن مجله علمی به دنبال اخذ مجوز مرکز تحقیقاتی نیز است.

 

طباطبایی استان خراسان رضوی را یکی از قطب‌های صنعت غذایی کشور برشمرده و افزود: برگزاری این کنگره ملی می‌تواند معرفی در زمینه پتانسیل‌های دانشگاه آزاد قوچان و استان خراسان رضوی بوده که دارای ظرفیت‌های بیشتری در زمینه علمی، ارتبط با صنعت، پذیرش دانشجو است.

 

وی تعداد مقالات رسیده به بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران را ۱۷۰۰ مقاله دانست و خاطرنشان کرد: تعداد مقالات پذیرش شده در این کنگره ۱۰۵۰ مقاله بوده که ۹۷۰ مقاله به صورت پوستر و ۸۰ مقاله توسط اعضای هیات علمی دانشگاه‌های سراسر کشور به عنوان سخنرانی ارائه می‌شود.

 

معاون دانشگاه آزاد قوچان تأکید کرد: برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای کارشناسان فنی کارخانجات با احتساب امتیاز آموزشی، میزگرد صنعت و دانشگاه با حضور مدیر کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، نشست رؤسای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی با رئیس این باشگاه و برپایی نمایشگاه از برنامه‌های جانبی این کنگره خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار