به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان، سید علی اکبر حسینی، سرپرست پردیس شهید بهشتی گنبد کاووس صبح امروز در همایش «نقش معلم در حفظ محیط زیست» که در سالن همایش این دانشگاه برگزار شده بود، از روند و سیر تاثیر انسان بر محیط زیست سخن گفت و بیان داشت: از زمان انسانهای اولیه تا کنون تغییرات زیادی با توجه به تحرکات انسان متوجه طبیعت بکر خدادادی شده است و این سیر همچنان ادامه دارد و در آینده نیز محیط زیست را دستخوش تغییرات خود خواهد کرد.
وی به عوامل زیست محیطی و تاثیر فعالیت انسان در تخریب محیط زیست اشاره کرد و متذکر شد: تحرکات انسان به خصوص در حیطههای غیراستاندارد آلودگیهای زیست محیطی زیادی بوجود خواهد آورد که متأسفانه آلودگی آب، آلودگی هوا و آلودگی خاک از جمله مواردی است که بشر امروز با آن دست و پنجه نرم میکند.
حسینی به بیان تفاوت کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه در حفظ و حتی تخریب محیط زیست پرداخت و نتیجه آلودگی هوا را در کشور چین و ایران مقایسه کرد و گفت: آلودگی هوا در کشور چین منجر به تعطیلی کارخانههای غیراستاندارد میشود اما در ایران مدارس را تعطیل میکنند.
سرپرست پردیس شهید بهشتی گنبد کاووس به تأثیر بد کارخانههای غیراستاندارد در تخریب محیط زیست تاکید کرد و بیان داشت: آثار منفی و مخرب یکی از کارخانههای سیمان استان موجب تخریب زیست محیطی و منظره بد آن محل شده است.
حسینی با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم (ص) مبنی بر اینکه «اگر قیامت فرا رسد و در دست یکی از شما نهالی باشد، چنانچه بتواند قبل از برخواستن آن را بکارد، باید آن را بکارد»، خاطرنشان کرد: پیشنهاد میکنم یک روز خارج از ساعت آموزشی همراه چند نفر از دانشجویان و مسئولان،به طبیعت رفته و در کنار بهره برداری از زیباییهای طبیعت، ساعتی را به عنوان دوستی با طبیعت قرار داده و به پاکسازی فضای سبز بپردازیم.