آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۹۴۱۸

حضور ظریف در دور آتی مذاکرات وین درباره بحران سوریه

جمهوری اسلامی ایران به ریاست محمدجواد ظریف وزیر خارجه، در نشست آتی وین برای حل بحران سوریه شرکت می‌کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، این نشست قرار است شنبه آینده (23 آبان) با حضور دیپلمات‌های ارشد 18 کشور و نمایندگان سازمان ملل و اتحادیه اروپا در وین پایتخت اتریش برگزار شود.

 

دیپلمات‌های ارشد امریکا، روسیه، فرانسه، چین، انگلیس، آلمان، ایتالیا، عربستان سعودی، ایران، عراق، ترکیه، مصر، امارات متحده عربی، قطر، اردن، لبنان و عمان، نماینده اتحادیه اروپا و همچنین استفان دی‌میستورا فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه در این نشست حضور خواهند داشت.

 

 استرالیا نیز برای اولین بار در این نشست حضور می‌یابد.

 

نشست وین درباره حل بحران سوریه

 

گفتنی است، نشست مقدماتی وین قرار است از روز پنج شنبه با حضور معاونان و دیپلمات‌ها آغاز شود؛ همچنین دی میستورا قرار است همزمان نشستی بین احزاب مخالف و نمایندگان دولت سوریه در ژنو برگزار کند.

 

دی‌میستورا تاکنون چندین دور مذاکرات محرمانه با نمایندگان دولت سوریه و احزاب مخالف دولت در ماه فوریه سال جاری در وین و ژنو انجام داده است.

 

تعیین سرنوشت سوریه بر عهده مردم این کشور است

 

ظریف روز دوشنبه در نشست مطبوعاتی مشترک با همتای بلژیکی خود در پاسخ به سوالی در مورد دستور کار اجلاس آتی وین در ارتباط با بحران سوریه گفت: «دو موضوع مهم در دستور کار است. موضوع اول در مورد تعیین گروه‌های تروریستی در سوریه است که البته از نظر ما مشخص است کدام گروه‌ها تروریست هستند و موضوع دوم توافق در مورد نحوه ادامه کار است.»

 

نشست خبری مشترک محمد جواد ظریف و دیدیه رندرس وزرای خارجه ایران و بلژیک در تهران 18 آبان (ایرنا)

 

ظریف در این نشست مطبوعاتی با تاکید بر این‌که «مبارزه با تروریسم وظیفه جامعه بین المللی است» اظهار کرد: «تعیین سرنوشت آینده سوریه بر عهده مردم این کشور است و ما فقط تسهیل کننده در این مسیر هستیم و تعیین کننده نیستیم.»

 

دور پیشین مذاکرات وین در تاریخ هشتم آبان با حضور نمایندگان 17 کشور بعلاوه سازمان ملل و اتحادیه اروپا برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار