در نشست«افق های دین و دموکراسی دین ها و امیدها» مطرح شد
کد خبر:۴۵۹۵۵۲
پیروزی قاطع حزب لیگ ملی برای دموکراسی در میانمار
نتایج رسمی انتخابات پارلمانی میانمار از پیروزی قاطع حزب لیگ ملی برای دموکراسی با کسب ... درصد آرا خبر میدهد.
به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، بر پایه گزارشها، این حزب به رهبری آنگ سان سو چی در مجموع ... کرسی از 664 کرسی پارلمان میانمار را کسب کرده است.
این در حالی است که هوادارانِ رهبر حزب لیگ ملی برای دموکراسی دیروز (دوشنبه، 18 آبان) پیش از اعلام نتایج در خیابانهای میانمار جشن پیروزی بر پا کردند.
حزب حاکم، حزب توسعه و همبستگی که تحت حمایت ارتش قرار دارد نیز همان روز شکست خود را در انتخابات میانمار پذیرفت.
بیش از 6000 نامزد از 90 حزب مختلف در این انتخابات با یکدگیر رقابت کردند؛ این اولین رایگیری آزاد میانمار در 25 سال اخیر بود که چندین دهه حاکمیت نظامی را تجربه کرده است.
آنگ سان سو چی، رهبر حزب لیگ ملی برای دموکراسی و برنده جایزه نوبل از مخالفان حکومت کنونی میانمار است و پیش از این سالها در حصر خانگی بود.
آنگ سان سو چی، رهبر حزب لیگ ملی برای دموکراسی و برنده جایزه نوبل است.
سو چی از نظر قانونی و به دلیل تابعیت خارجی همسر فقیدش نمیتواند رئیس جمهور شود، اما پیش از این گفته بود اگر حزبش در انتخابات پیروز شود در جایگاهی «بالاتر از رئیس جمهور» قرار خواهد گرفت.
کشور میانمار که پیش از این با نام بِرمه شناخته میشد، حدود 60 میلیون نفر جمعیت دارد و مردم آن پیرو ادیانی همچون اسلام، مسیحیت و آیین بودا و هندو هستند.
دولت میانمار سال 1982 با تصویب قانونی حق شهروندی را از 9 دسته از اقوامِ ساکن در این کشور از جمله مسلمانان روهینگیا سلب کرد.
مسلمانان روهینگیا در ایالت راخین، در غرب میانمار، ساکن هستند و از زمان استقلال این کشور در سال 1948، بودائیان افراطی به شکلی سازمان یافته و هدفمند آنها را سرکوب کردهاند.
بسیاری قبلاً از آنگ سان سو چی خواستهاند به وضعیت مسلمانان روهینگیا رسیدگی کند اما او تا کنون در این مورد سکوت کرده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.