کد خبر:۴۵۹۷۵۶
با پذیرش ۱۰۵۰ مقاله؛

بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در مشهد آغاز شد

بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران از امروز به مدت دو روز با حضور دانشجویان و کارشناسان این زمینه، با پذیرش ۱۰۵۰ مقاله توسط دانشگاه آزاد قوچان در هتل طرقبه مشهد آغاز شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران از امروز به مدت دو روز با حضور دانشجویان و کارشناسان این زمینه، با پذیرش ۱۰۵۰ مقاله توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد قوچان با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در هتل طرقبه مشهد آغاز شد.

 

روش‌های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی، روش‌های نوین پایش کیفیت مواد غذایی، مدل‌سازی در فرآیندهای مواد غذایی، ریزپوشانی در صنایع غذایی، جایگزین‌های طبیعی افزودنی‌های سنتزی، غذاهای عمل‌گرا از جمله محورهای این همایش دو روزه است.

 

تعداد مقالات پذیرش شده در این کنگره ۱۰۵۰ مقاله بوده که ۹۷۰ مقاله به صورت پوستر و ۸۰ مقاله توسط اعضای هیات علمی دانشگاه‌های سراسر کشور به عنوان سخنرانی ارائه می‌شود.

 

برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای کارشناسان فنی کارخانجات با احتساب امتیاز آموزشی، میزگرد صنعت و دانشگاه با حضور مدیر کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، نشست رؤسای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی با رئیس این باشگاه و برپایی نمایشگاه از برنامه‌های جانبی این کنگره خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار