به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حسین عزیزی صبح امروز در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران که توسط دانشگاه آزاد قوچان در هتل طرقبه مشهد در حال برگزاری است، گفت: انجمن علوم و صنایع غذای ایران در سال ۶۴ به همت جمعی از پژوهشگران و اساتید پایه گذاری شد و هم اکنون از نظر کمیسیون ارزیابی انجمنهای وزرات علوم در بین ۳۶۰ انجمن همگام با ۱۴ انجمن دارای رتبه A است.
وی با بیان اینکه انجمن دارای چهار مجله علمی و پژوهشی و یک مجله علمی خبری با تیراژ ماهانه پنج هزار نسخه است، تصریح کرد: مشهد مقدس تا کنون سه بار میزبان کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در دانشگاههای مختلف بوده که بیست و سومین کنگره به همت دانشگاه آزاد قوچان و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این دانشگاه در حال اجراست.
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خاطرنشان کرد: این انجمن هر ساله دو تا سه جشنواره مختلف علمی را برگزار و با مشارکت در نمایشگاههای گوناگون اقدام به چاپ کتاب در حوزههای مختلف علمی و مناسبتی میکند.
وی با تاکید بر این مطلب که این انجمن موسس تنها فراکسیون صنعتی در مجلس با نام صنایع غذایی است، بیان داشت: پایه گذاری برخی از مراکز آموزش عالی مثل واحد علوم تحقیقات فعلی تهران این انجمن بر عهده داشته و اعزام هیاتهای مختلف علمی به خارج و داخل کشور را به انجام رسانده است.
عزیزی با اشاره به این موضوع که اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاهها باید بیش از گذشته این انجمن را همراهی کنند، گفت: فرمهای عضویت این انجمن در کنگرهها و نمایشگاههای مختلف توزیع میشود و متقاضیان میتوانند از طریق سایت با ارسال مدارک اقدام به عضویت در انجمن کنند.