کد خبر:۴۵۹۷۶۳
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران:

انجمن صنایع غذایی ایران رتبه A انجمن‌های وزارت علوم را داراست

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: این انجمن از نظرکمیسیون ارزیابی انجمن‌های وزرات علوم در بین ۳۶۰ انجمن همگام با ۱۴ انجمن دارای رتبه A است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حسین عزیزی صبح امروز در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران که توسط دانشگاه آزاد قوچان در هتل طرقبه مشهد در حال برگزاری است، گفت: انجمن علوم و صنایع غذای ایران در سال ۶۴ به همت جمعی از پژوهشگران و اساتید پایه گذاری شد و هم اکنون از نظر کمیسیون ارزیابی انجمن‌های وزرات علوم در بین ۳۶۰ انجمن همگام با ۱۴ انجمن دارای رتبه A است.

 

وی با بیان اینکه انجمن دارای چهار مجله علمی و پژوهشی و یک مجله علمی خبری با تیراژ ماهانه پنج هزار نسخه است، تصریح کرد: مشهد مقدس تا کنون سه بار میزبان کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در دانشگاه‌های مختلف بوده که بیست و سومین کنگره به همت دانشگاه آزاد قوچان و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این دانشگاه در حال اجراست.

 

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خاطرنشان کرد: این انجمن هر ساله دو تا سه جشنواره مختلف علمی را برگزار و با مشارکت در نمایشگاه‌های گوناگون اقدام به چاپ کتاب در حوزه‌های مختلف علمی و مناسبتی می‌کند.

 

وی با تاکید بر این مطلب که این انجمن موسس تنها فراکسیون صنعتی در مجلس با نام صنایع غذایی است، بیان داشت: پایه گذاری برخی از مراکز آموزش عالی مثل واحد علوم تحقیقات فعلی تهران این انجمن بر عهده داشته و اعزام هیات‌های مختلف علمی به خارج و داخل کشور را به انجام رسانده است.

 

عزیزی با اشاره به این موضوع که اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها باید بیش از گذشته این انجمن را همراهی کنند، گفت: فرم‌های عضویت این انجمن در کنگره‌ها و نمایشگاه‌های مختلف توزیع می‌شود و متقاضیان می‌توانند از طریق سایت با ارسال مدارک اقدام به عضویت در انجمن کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار