به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، از مشهد تفقدی در جمع نخبگان و برگزیدگان علمی آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مراسم نمادین تجلیل از برگزیدگان علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور که در تالار ابن سینای این دانشگاه در حال برگزاری است با بیان اینکه در آخرین رتبه بندی انجام شده دانشگاه علوم پزشکی مشهد جایگاه سوم پژوهشی در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور را به دست آورده ایم گفت: با کسب امتیاز کل 896 توانستیم رتبه سوم پژوهشی در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور را از آن خود کنیم که البته هدف ما از این تلاش بحث رتبه بندی نبوده است وما برای کمک به سلامت مردم این تلاش را انجام داده ایم.
وی ادامه داد : نکته مهم در خصوص این اتفاق پارامترهایی است که باید تلاش کنیم با کسب آنها فاصله خود با دانشگاه شهید بهشتی تهران را محدود کرده و بتوانیم در جایگاه های بالاتر قرار بگیریم.
وی قرار گرفتن مقالات دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ده 10 درصد برتر مجلات جهان را در کسب این رتبه بسیار تاثیرگذار دانست و گفت: 8.1 درصد مجلات دانشگاه علوم پزشکی مشهد در 10 درصد برتر مجلات جهان در سال 2014 قرار گرفته است که علاوه بر این توانسته ایم با شتاب زیادی در چند سال اخیر مقالات پرکیفیت دانشگاه را در یک درصد بالای مجلات هر رشته در سطح بین المللی به چاپ برسانیم.
تفقدی با بیان اینکه جهت حفظ این جایگاه اهداف اصلی بسیار برای خود ترسیم کرده ایم گفت: ما تلاش داریم زیرساخت ها در حوزه پژوهش را با تحولات عمده روبرو سازیم و براین اساس در فکر ساخت ساختمان پژوهشگاه دانشگاه در محل پردیس واقع در دانشگاه فردوسی می باشیم.
وی ادامه داد: ساخت آزمایشگاه جامع تخصصی، کتابخانه مرکزی و ... نیز در دستور کار است که ما امیدواریم بتوانیم در بعد نرم افزاری نیز مطالعات کبورد را در بخش پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز کرده که اگر این اتفاق رخ دهد علاوه بر هزینه های زیادی که باید برای آن صورت بگیرد در حوزه بهداشتی آموزشی پژوهشی و درمانی در این دانشگاه باید در انتظار تحولات بزرگ بود.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گرایش پژوهش ها و سیاست های پژوهشی به سمت کاربردی تر شدن را از تلاش های عمده این معاونت دانست و گفت: متاسفانه یک سوم اعضای هیئت علمی دانشگاه از نظر پژوهشی تقریبا غیرفعال هستند که توانمندسازی این بخش نیز از اهداف ما می باشد.
تفقدی تقویت زیرساخت های فناوری را از دیگر اهداف بخش پژوهش دانشگاه علوم پزشکی مشهد دانست و گفت: در حال ساخت فضاهای تولید محصولات بیوتکنولوژی و فضاهای تولید داروها در این دانشگاه می باشیم.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان با بیان اینکه در بحث فناوری تمرکز ما بر بحث دانشجویان تحصیلات تکمیلی می باشد گفت: ما تلاش داریم شناسایی لازم جهت شناخت استعدادهای برتر در بخش پژوهشی در دانشگاه را به خوبی انجام دهیم که در این خصوص شبکه هم اندیشی استان به ما کمک می کند تا ارتباطات خود را با دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی استان را ارتقا داده به موفقیت های خوبی دست پیدا کنیم.