به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا صابری از اجرای طرح «درج چراغ راهنمای تغذیه» بر روی محصولات غذایی در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در استان خراسان رضوی خبر داد و گفت: در قالب این طرح میزان نشانگرهای تغذیه ای شامل انرژی، قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس در قالب چراغ راهنمای تغذیه با رنگهای سبز، زرد و قرمز به صورت اندک، متوسط و زیاد نشان داده میشود.
وی افزود: دستورالعمل درج چراغ راهنمای تغذیه ای بر روی فراورده های غذایی بسته بندی شده شامل تولید داخل و وارداتی از سوی وزارت بهداشت امسال به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شده است.
معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: تا کنون 10 محصول تولید شده در خراسان رضوی نظیر کیک و کلوچه چراغ راهنمای تغذیه ای را بر روی محصولات خود درج کرده اند.
وی ادامه داد: از سال آینده درج چراغ راهنمای تغذیه ای بر روی تمامی محصولات تولید شده در خراسان رضوی اجباری خواهد بود.
صابری گفت: این طرح به منظور آگاهی و کمک به مصرف کنندگان برای شناسایی ویژگی های تغذیه ای به صورت شفاف و قابل درک و در راستای ارتقای سلامت جامعه اجرا می شود.
خراسان رضوی با افزون بر 830 واحد صنعتی مواد غذایی دارای پروانه بهره برداری هم اکنون قریب به 20 درصد حجم صنعت مواد غذایی کشور را به خود اختصاص داده است.