به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اصفهان، نشست بررسی روابط ایران و آمریکا در فضای پسابرجام در جمع دانشجویان دانشگاه اصفهان و علوم پزشکی با حضور ابراهیم اصغر زاده، فعال اصلاح طلب در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.
این برنامه با همکاری انجمن های اصلاح طلب دانشگاه های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان در فضایی کاملا امنیتی برگزار و برای ورود به جلسه باید کارت دانشجویی نیز ارائه می شد و در حاشیه آن نشریه ای توزیع شد که همانند برنامه های مشابه، عکس یکی از سران فتنه در آن به چشم می خورد.
اصغرزاده در این مراسم با اشاره به افزایش محبوبیت روحانی در میان مردم گفت: قبل از اینکه روحانی رئیس جمهور شود، مذاکرات ایران و آمریکا شروع شده بود؛ اما باید گفت مسئله برجام و مذاکرات هسته ای برگ برنده دیپلمات های ایران و دولت روحانی است.
وی در این مراسم با اشاره به اینکه محبوبیت روحانی نسبت به قبل از برجام در میان مردم بسیار بیشتر است، گفت: مردم وضعیت کشور و شرایط را آنالیز می کنند. همین مردمی که ما گاهی اوقات فکر می کنیم فعالیت سیاسی ندارند؛ اما ۹۰ درصد مردم پشت دولت هستند.
این فعال اصلاح طلب تصریح کرد: عده ای سرشان را زیر برف کرده اند و می گویند تحریم ها بر ایران تاثیری نداشته، اما باید گفت اگر تحریم ها بی اثر بود، چرا حاضر به مذاکره با آمریکا و پنج کشور قدرتمند دنیا شدید؟ تحریم ها داشت کشور را فلج و منزوی می کرد و کمر مردم را می شکست.
اصغر زاده ادامه داد: در مذاکرات هستهای بخاطر رفع تحریمها ناچار شدیم امتیازاتی بدهیم، تحریمهایی که رشد اقتصادی را به پنج درصد رساند و شرایط را برای اختلاس کنندگان و سودجویان فراهم کرده بود.
وی خاطر نشان کرد: مردم در انتخابات پیش رو یک بار دیگر خواهند گفت که از سیاست دولت حمایت خواهیم کرد.
این فعال اصلاح طلب تصریح کرد: باید پرسید عده ای به چه حقی بیت المال را نظارت ناپذیر می کنند، اقداماتی که در دولت قبل رخ داد، به چه حقی انجام شد؟ در دولت روحانی یکی از اولویت ها مبارزه با فساد اقتصادی است، چرا نباید باب گفت و گو را در داخل باز کنیم؟ چرا باید در داخل کشور فساد و زندانی داشته باشم؟
اصغرزاده با انتقاد از ادبیات رئیس جمهور سابق بیان داشت: این ادبیات پس از انقلاب سابقه نداشت و این سوال مطرح است که چه کسی مسئول بحرانهای بوجود آمده از چنین ادبیاتی است.
وی با اشاره به مخالفت با دفن ریچارد ترای و حضور جک استراو در اصفهان گفت: این اقدامات خودسرانه است، عده ای برجام را با قرارداد ترکمانچای مقایسه می کنند، که این مسئله زمانی که تیم هسته ای در حال مذاکره با پنج کشور دنیا است، آنها را تضعیف می کند.
چه در آمریکا، چه در فرانسه و چه عراق و سوریه؛ باید حسابمان را از گروههای خشن و تندرو جدا کنیم
دانشجوی پیرو خط امام با اشاره به اتفاقات پاریس افزود: حق نداریم به چنین اتفاقاتی لبخند بزنیم و باید تروریست را در سراسر دنیا محکوم کنیم؛ چه در آمریکا، چه در فرانسه و چه عراق و سوریه و باید حسابمان را از گروههای خشن و تندرو جدا کنیم.
وی ادامه داد: این اتفاق میتواند به کشورهای مختلف سرایت پیدا کند و متأسفانه نتیجه آن از بین رفتن و خراب شدن وجهه اسلام است. و ایران می تواند پرچم مبارزه با تروریست را در دست بگیرد.
اصغر زاده با اشاره به اینکه مذاکره براساس منافع مشترک است، تصریح کرد: در مذاکرات کسی بیانیه نمیخواند و جای اعلام موضع نیست؛ بلکه یک بدهبستان سیاسی است و نمی توان ایران را به پادگان تبدیل کرد و دور تا دور ایران را موشک گذاشت.
وی با اشاره به ذکاوت رهبر معظم انقلاب در مذاکرات بیان داشت: ایشان به خوبی مذاکرات را مدیریت کردند و از چند مرحلهای شدن آن جلوگیری کردند.
این فعال اصلاح طلب در ادامه افزود: اگر مقام معظم رهبری در نامه ای که نوشته اند برجام را لغو میکردند، بحثی نبود و البته می توانستند این کار را انجام دهند؛ همان طور که امام (ره) یک سال قرارداد ۵۹۸ را نپذیرفت.
اصلاح طلبان معتقدند با موضع ضعف نباید با امریکا گفتوگو کرد
اصغر زاده با تاکید بر اینکه اصلاح طلبان از اقتصاد مقاومتی، کیان انقلاب و قانون اساسی دفاع می کنند، تصریح کرد: آنها معتقدند با موضع ضعف نباید با امریکا گفتوگو کرد؛ بلکه با موضعی برابر می توان با آمریکا مذاکره داشت.
وی با اشاره به اینکه امنیت امروز ما محصول مبارزات و فداکاری های مردان بزرگی مانند خرازی و همت در جبهه های جنگ بوده است، بیان داشت: خوشبختانه در کشوری زندگی می کنیم و ملتی داریم که در مدتی که از بوجود آمدن این گروه های تروریستی می گذرد، هیچ ایرانی در بین آنها وجود نداشته و یا یک ایرانی حرکت انتحاری انجام نداده است و این یعنی ایران از چنین حرکت هایی پیروی و حمایت نمی کند.
این فعال سیاسی افزود: همه ما در یک کشتی در دریای متلاطم خاورمیانه قرار داریم، اما مسئله امنیت و آرامش فقط به خاطر حضور نیروهای امنیتی و تجهیزات نظامی نیست.
وی تاثیر نیروهای امنیتی و تجهیزات نظامی را در حفظ آرامش شرط لازم دانست و تصریح کرد: اما این موارد شرط کافی برای ایجاد امنیت نیست.
این فعال اصلاح طلب با حائز اهمیت دانستن زحمات نیروهای نظامی و امنیتی در ایجاد آرامش گفت: این تصور که با این تجهیزات بتوان در مقابل حمله آمریکا مقابله کرد، صحیح نیست.
اصغرزاده با انتقاد از حضور نظامیان در سیاست بیان داشت: از ابتدا هم قرار نبود نظامیان در سیاست ورود پیدا کنند، این حرف به روحانیون هم گفته شد که نگذارید مداحان سخنگوی اسلام بشوند؛ چراکه کشور نهادهای مختلفی دارد که تکلیف هر کدام در قانون اساسی مشخص شده است.
وی افزود: این مسئله قابل قبول نیست که عده ای به اسم گروه های فشار بخواهند بر سرنوشت تمام مردم و کشور اثر بگذارند.
این فعال اصلاح طلب با تاکید بر اینکه نظام بین الملل جای اعتماد کردن نیست، تصریح کرد: در این نظام هر چقدر که توانمندتر باشی توان اثرگذاری بیشتری داری و از بین رفتن دیوار بی اعتمادی بین ایران و امریکا زمانی به عملکرد آینده این کشورها بستگی دارد.
لازم به ذکر است، بعد از پایان برنامه ابراهیم اصغر زاده، در فضای کاملا امنتیتی این مراسم، از درب پشتی سالن خارج شد.